Spring til indhold

Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/december 2017/Et år med Wikipediajournalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikipediajournalen

Et år med Wikipediajournalen

Af InsaneHacker, 26-11-2017

Wikipediajournalen har nået 2 milepæle i år. Sidste udgave markerede 12 sammenhængende udgaver af Wikipediajournalen, og denne udgave markerer første gang at Wikipediajournalen er blevet udgivet hver måned i et år.

Den danske Wikipedia er ret lille, så det er ikke altid der er specielt meget at rapportere. Som led i at supplere nyhederne startede jeg det semi-faste indslag om hvilke artikler der var blevet udnævnt til lovende, gode og fremragende artikler. Senere blev indslaget udvidet til også at inkludere fremragende lister, anbefalede emner og ugens artikel. Nyhederne er også blevet suppleret med forskellige how to-guides, debatindlæg og andet stof. Dog har der altid været mindst ét nyhedsemne i hver udgave, og næsten altid flere. Jeg tror, at så længe man holder projektet kørende vil folk være opmærksomme på det, og dermed også bidrage.

I den sammenhæng skal jeg sige tak til følgende brugere for deres bidrag til Journalen:

Det er disse bidrag der sikrer at Journalen ikke står og falder med 1-2 personer. Jeg takker mange gange for bidragene og håber de fortsætter næste år.