Spring til indhold

Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/februar 2017/Wikimedia-nyt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikipediajournalen

Wikimedia-nyt: Ny pressekontakt og Wikipedias 15-års fødselsdag

Af InsaneHacker, 29-01-2017

Denne måneds Wikimedia-nyt: Villy Fink Isaksen overtager posten som pressekontakt for Wikimedia Danmark, og den danske Wikipedias 15-års fødselsdag fejres d. 1 februar på Enigma.

Ole Palnatoke meddelte d. 29 december 2016 at han havde forladt Wikipedia samt sin post som formand[1] og pressekontakt for Wikimedia Danmark. En uge efter mødtes bestyrelsen og udnævnte Villy Fink Isaksen til ny pressekontakt. Foreningen Wikimedia Danmark har som sådan ikke nogen autoritet over den danske Wikipedia, men efter en diskussion på Landsbybrønden var der opbakning til at pressekontakten også kan udtale sig på vegne af "wikipedia-miljøet" generelt. Villys første pressemeddelelse omhandlede Palnatokes afgang og roste ham for hans bidrag til projektet.

I år fylder den dansksprogede Wikipedia 15 år. Wikimedia Danmark inviterer derfor til et arrangement på Enigma - Museum for Post, Tele og Kommunikation den 1. februar hvor der kan snakkes om Wikipedia eller skrives artikler. Du kan læse det fulde opslag om begivenheden på landsbybrønden og evt. tilmelde dig på eventets Facebookside.

  1. ^ Næstformand Steen Thomassen er konstitueret formand indtil næste generalforsamling