Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/marts 2017/Pelle Hansens administratoransøgning afvist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikipediajournalen

Pelle Hansens administratoransøgning afvist

Af InsaneHacker, 25-02-2017

Den 3. februar oprettede Pelle Hansen sin fjerde anmodning om administratorstatus med følgende introduktion:

Citat Så prøver jeg igen. Jeg ansøger hermed for fjerde gang om at blive administrator – min sidste ansøgning var den 22. februar 2013. Som patruljant er det dybt frustrerende og irriterende blot at kunne markere nonsens og ikke kunne blokere vandal-IP'er. Jeg har været herinde i 6 år nu og har fuld forståelse for Wikipedia, både politisk og teknisk. Citat
- Pelle Hansen
Med 3 Støtter, 1 Neutral og 6 Støtter ikke-stemmer var anmodningen ikke succesfuld. Selv om en stor del af dem der ikke støttede ansøgningen anerkendte Pelle Hansens forhenværende indsats mod hærværk savnede de nyere aktivitet før en ansøgning om administratorstatus kunne godkendes. Derudover svarede Pelle Hansen ikke på spørgsmål angående hans ansøgning (fremsat af forfatteren til denne artikel, red.), hvilket også førte til at nogen ikke ønskede at støtte ansøgningen.

Savfisk rejste spørgsmål om hvorvidt administratoransøgninger på den dansksprogede Wikipedia er for skrappe (f.eks. sammenlignet med andre Wikipedia-fællesskaber), men endte alligevel med ikke at støtte pga. manglende svar på kommentarer og spørgsmål fra brugere.

Selv om ansøgningen ikke var succesfuld kan Pelle Hansen højst sandsynligt regne med støtte fra en del flere brugere hvis han er mere aktiv på den dansksprogede Wikipedia fremover da, der reelt ikke var nogen der betvivlede hans kvalifikationer, men blot savnede nyere aktivitet.

Se også