Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/november 2018/Oversigt over artikeludnævnelser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikipediajournalen

Af Rmir2,

Siden juliudgaven af Wikipedia-journalen er kun en enkelt artikel blevet udnævnt til lovende artikel og en til god artikel. Der var ingen nye fremragende artikler, fremragende lister eller anbefalede emner. Ligeledes bringes der en oversigt over hvilke artikler, der har været ugens artikel.

  • Det er ikke mange nye artikler, som har opnået status i de forgangne måneder. Det virker som om, at den proces er gået totalt i stå efter Zoizit har skruet ned for sine bidrag. Toxophilus (diskussion) 14. nov 2018, 08:42 (CET)
  • Jeg har tidligere talt for at lovende artikler bliver udfaset. Det var ment som et mellemled mellem en gennemsnitlig artikel og den gode artikel, men en stor del af artiklerne "parkeres" som LA. Det virker også som et unødigt bureaukratisk mellemled, fra tid til anden hober der sig en mængde LA-artikler op fordi ingen har taget sig tid til at kigge dem igennem, hvis man nu kunne foreslå dem udnævnt til GA direkte tror jeg processen ville være noget nemmere. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 14. nov 2018, 08:51 (CET)