Without a Paddle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Without a Paddle
Instrueret af Rediger på Wikidata Steven Brill
Produceret af Rediger på Wikidata Donald De Line
Manuskript af Rediger på Wikidata Mitch Rouse
Medvirkende Rediger på Wikidata Seth GreenMatthew LillardDax ShepardEthan Suplee, Abraham Benrubi, Rachel Blanchard, Burt Reynolds, Christina Moore, Antony Starr og Bonnie Somerville
Fotografering Rediger på Wikidata Jonathan Brown
Land Rediger på Wikidata USA
Sprog Rediger på Wikidata engelsk
Links
iMDB Rediger på Wikidata på IMDb
Scope på scope.dk
DFI Rediger på Wikidata i DFI's filmdatabase
Noter
Dele af ovennævnte oplysninger stammer direkte fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammensteds.

Without A Paddle er en amerikansk film fra 2004. Filmen er instrueret af Steven Brill og i hovedrollerne medvirker Matthew Lillard, Seth Green og Dax Shepard.

Handling[redigér | redigér wikikode]

10 år efter at have bestået high school, finder de tre venner, Jerry (Matthew Lillard), Dan (Seth Green) og Tom (Dax Shepard), ud af at deres barndomsven, Billy (Antony Starr), døde i en para-sailing-ulykke i Costa Rica. Efter begravelsen mødes de 3 venner i den træhytte, de plejede at hænge ud i sammen som små. I træhytten finder de kortet til D.B. Coopers forsvundene skat på 200 000 dollars, som Billy stilsyneladene havde arbejdet på hele sit liv. Herefter tager de ud i junglen for at finde skatten. Her møder de blandt andet to voldelige landmænd Dennis (Abraham Benrubi) og Elwood (Ethan Suplee), med en stor hashplantage. De brænder hele plantagen op, og de to landmænd tager jagten op på de tre for at dræbe dem. Imens møder mændene nogle piger i et tre og en gammel mand som faktisk er en gammel ven af D.B. Cooper. D.B. Cooper skulle hoppe ud af flyet han kaprede og mødte den gamle mand i huset, men der var snestorm den dag og de fandt ikke hinanden men Cooper landede faktisk bare i en grøft et par kilometer fra hans hus. Efter at hashlandmændene formår at finde frem til den gamle mands hus, løber de tre mænd og falder ned i en grøft og, hvor liget af D.B. Cooper ligger og alle hans penge.

Medvirkende (udvalgt)[redigér | redigér wikikode]

Taglines[redigér | redigér wikikode]

  • The call of the wild, the thrill of adventure. The mistake of a lifetime.
  • Three lifelong friends... One lost treasure... What could go wrong?

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]