WrestleMania 21

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

WrestleMania 21 var den 21. udgave af pay-per-view-showet WrestleMania produceret af World Wrestling Entertainment. Det fandt sted 3. april 2005 fra Staples Center i Los Angeles, Californien, hvor der var 20.193 tilskuere. Det var femte gang, at WrestleMania fandt sted i det sydlige Californien.

Showets main event var en VM-titelkamp om WWE's World Heavyweight Championship mellem den regerende verdensmester Triple H og Batista. WWE's anden VM-titel, WWE Championship, blev forsvaret umiddelbart før i en anden VM-titelkamp, hvor John "Bradshaw" Layfield satte sin titel på spil mod John Cena.

Under showet blev Eugene angrebet af Muhammad Hassan og Daivari, og de brokkede sig over, at de ikke var med i nogen kampe ved årets WrestleMania. Hulk Hogan kom herefter op i ringen og reddede Eugene. Hulk Hogan var, sammen med bl.a. Roddy Piper, Paul Orndorff og Jimmy Hart, blevet indsat i WWE Hall of Fame aftenen inden, og dette var starten på et kortvarigt comeback til Hulk Hogan, der varede indtil han besejrede Shawn Michaels nogle måneder senere ved WWE's SummerSlam.

Resultater[redigér | rediger kildetekst]

SportSpire
Denne artikel om sport er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.