WrestleMania III

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket muligvis er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres i artiklen.
Question book-4.svg

WrestleMania III var den tredje udgave af pay-per-view-showet WrestleMania produceret af World Wrestling Federation. Det fandt sted 29. marts 1987 fra Pontiac Silverdome i Pontiac, Michigan.

Begivenheden er særligt kendt for at have været overværet af 93.173 tilskuere, hvilket er det største tilskuerantal for en indendørs sportsbegivenhed i Nordamerika nogensinde. Det er samtidig det wrestlingshow, hvor flest tilskuere har betalt for at komme ind, i verden nogensinde. Mange anser også showet, der blev set af flere millioner mennesker i Nordamerika, for at være højdepunktet i 1980'ernes wrestling-boom i USA.

Der var 12 kampe på programmet ved WrestleMania III. Showet huskes mest for dets main event, som var en VM-titelkamp mellem Hulk Hogan og André the Giant. Kampen var særligt opreklameret, fordi Hulk Hogan havde været regerende verdensmester i mere end tre år, og André the Giant, der var 2,24 m høj og vejede 220 kg, ikke havde tabt en kamp i 15 år. I slutningen af kampen bodyslammede Hogan den store kæmpe og var i stand til at forsvare sin VM-titel. Udover showets main event huskes også kampen mellem Randy Savage og Ricky Steamboat. Kampen, der var om WWF Intercontinental Championship, anses af mange for at være én af de bedste kampe i World Wrestling Entertainments historie.

Resultater[redigér | redigér wikikode]

Sport Stub
Denne artikel om sport er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.