Your Vegas

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Your Vegas
Genre Indierock
Aktive år 2005 -
Pladeselskab Universal Republic
Medlemmer Coyle Girelli
Mat Steel
Mark Heaton
Jon Langford
Mal Taylor

Your Vegas var et engelsk rockband fra Leeds, England. Bandet består af Coyle Girelli (vokal, guitar), Mat Steel (guitar, vokal), Mark Heaton (keyboard, guitar, vokal), Jon Langford (bas) og Mal Taylor (trommer). I 2010 opløstes bandet og flere af medlemmerne indgik i en ny konstellation, The Chevin.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Girelli, Steel og Langford begyndte at spille sammen, mens de gik på Prince Henry's Grammar School i Otley, en lille forstad til Leeds. I 2004 fik de selskab af Heaton, en ven fra musikscenen i Leeds, og Taylor, der var en gammel ven fra skoletiden.

I 2005 udgav bandet to singler, Your Vegas og Flybuzz, og de begyndte en større turne i Storbritanien. Om sommeren det år optrådte de på Leeds Festival.

Da forhandlingerne om en pladekontrakt med et større pladeselskab mislykkedes, besluttede Girelli at besøge nogle venner i New York, og efter at have spillet nogle få akustiske shows og uddelt demoer blev der skabt en interesse for bandet. De fire andre medlemmer tog også til New York, hvor bandet spillede en håndfuld shows, og inden længe fik de en pladekontrakt med Universal Republic.

I januar 2008 udgav bandet deres debut-EP, A Town And Two Cities, som blev nummer 27 på Itunes' rockhitliste. De optrådte på Sundance Filmfestivalen før de påbegyndte deres første USA-turne som support for The Bravery.

Bandets debutalbum, A Town And Two Cities, blev udgivet i USA den 22. April. I Marts spillede bandet flere shows på SXSW-festivalen i Austin, Texas.

Bandet var på to USA-turneer med The Bravery i 2008, og de varmede op for Duran Duran på deres 2008 Red Carpet Massacre Northe American Tour.

Discografi[redigér | redigér wikikode]

Albums
  • A Town And Two Cities – 2008
EP'er
  • A Town And Two Cities – 2008
Singler
  • "Your Vegas" – 2005
  • "Flybuzz"- 2006

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Broom icon.svg Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket muligvis er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres i artiklen.
Question book-4.svg
Musikgruppe Stub
Denne artikel om en engelsk musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.