Brugerdiskussion:Esben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Troels Nybo 26. aug 2005 kl. 11:14 (CEST)

Artiklerne om "Psykokraft", "Den Sorte Hånd" og "Død og Ødelæggelse" var det skinbarligste vås. Derfor blev de slettet. På Diskussion:Psykokraft, Diskussion:Den Sorte Hånd og Diskussion:Død og Ødelæggelse kan du argumentere for deres relevans. --Palnatoke 6. nov 2005 kl. 17:31 (CET)

Meget kort artikel om Tubular Bells[rediger kildetekst]

Hej Esben. Din nye artikel om Tubular Bells er ekstremt kort, du har ikke engang oplyst hvem der skrev musikken (jeg ved det godt, men det ved den der søger på "tubular bells" måske ikke), desuden er artiklen ikke tilpasset vores stilmanual. Hvad med at udbygge artiklen lidt? Hent fx ideer i den engelsksprogede artikel om samme emne: en:Tubular Bells. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. dec 2005 kl. 12:28 (CET)

Angående dit svar på min diskussionsside (lad os holde diskussionen her på din side): Hvis man ikke har tid til at skrive mere end tre ord, er det bedst at lade være.
Artiklens oprindelige indhold, "Temaet fra Exorcisten.", kunne nemt misforstås. Fx får læseren det indtryk at musikken er skrevet til filmen Exorcisten (forudsat at vedkommende overhovedet ved, at Exorcisten er en film), hvilket er forkert.
Efter min mening er der intet galt i at oprette en kort artikel, men for at læseren skal kunne få noget ud af den, er artiklen nødt til at indeholde et minimum af oplysninger. Oplysningerne skal være korrekte og ikke til at misforstå, samt fortælle hvad opslaget drejer sig om (som udgangspunkt ved læseren intet om emnet).
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. jan 2006 kl. 18:46 (CET)