Brugerdiskussion:Man-U

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tidligere diskussioner

Israel som FA[rediger kildetekst]

Jeg har set at du stemte ved Israels første nominering. Den er igen kandidat til FA så jeg synes at du skulle kigge forbi --Gorbi 18. apr 2009, 13:04 (CEST)

Valg af ugens artikel[rediger kildetekst]

Hej Man-U. Fint at du har gennemført valget af ugens artikel. Jeg har lige uddybet, hvordan valget er foretaget i en uge, hvor hele 7 forslag opnåede samme stemmetal. Kender du Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer/UA-duks? Ifølge den er der lidt mere at følge op på. Hvis du har tid og lyst, kan du gøre det - ellers gør jeg det nok ved lejlighed. Mvh. Arne (Amjaabc) 28. sep 2009, 13:40 (CEST)

Du er godt nok hurtigt ude - jeg var ved at sætte Merkel ind i oversigten, men du kom mig i forkøbet. Jeg kan jo ikke gøre det hele på én gang. Mvh. Arne (Amjaabc) 25. okt 2009, 22:08 (CET)

Nomineringer til ugens artikel[rediger kildetekst]

Hej Man-U. Jeg skal hermed tillade mig at nævne for dig (som jo er storleverandør af forslag til UA), at jeg har tilladt mig at tilføje en opgave, når man nominerer artikler om at indføje det som {{milepæle}} på artiklen? Jeg håber, at du vil gøre det fremover (jeg har gjort det for Pantera), da det letter arbejdet utrolig meget, når man skal gennemføre valget. På forhånd tak. Arne (Amjaabc) 12. apr 2010, 22:55 (CEST)

Det skal jeg huske. :) --Man-U 13. apr 2010, 08:18 (CEST)
Jeg vil gerne lige gentage opfordringen. --Arne (Amjaabc) 9. aug 2010, 07:12 (CEST)
Så gjorde jeg det denne gang... --Arne (Amjaabc) 11. aug 2010, 08:37 (CEST)

Hej Man-U
Jeg (og andre) har nu fået forbedret Københavnsartiklen så meget at jeg synes den kan blive udnævnt til GA. Du har tidligere stemt for udnævnelsen og jeg vil høre om du vil gøre det igen? Nomineringen kan findes her. --Santac 19. apr 2010, 09:06 (CEST)

Ugens artikel[rediger kildetekst]

Hej, jeg havde gerne støttet dig i forslaget om, at "Østrig under nationalsocialismen" kunne blive ugens artikel. Desværre lavede jeg en enkelt check på oplysninger og kildehenvisning og konstaterede, at oplysningen om 100.000 døde er en grov overdrivelse. Det er efter min opfattelse uheldigt, hvis det viser sig at være et gennemgående problem i artiklen. Venlig hilsen --Rmir2 4. jun 2010, 17:05 (CEST)

Det drejer sig formentlig om note 27. Oplysningen stammer sikkert herfra: http://www.mauthausen-memorial.at/index_open.php:
Etwa die Hälfte der in das Konzentrationslager Mauthausen deportierten Personen kam dort, in Gusen oder in einem der Außenlager ums Leben. Besonders die Schlussphase des KZ-Systems Mauthausen zwischen Ende 1944 und der Befreiung war durch ein Massensterben gekennzeichnet. Etwa die Hälfte der ca. 100.000 Toten starb in diesen wenigen Monaten.
Desværre ser det ikke ud til at man kan linke direkte. Jeg fandt stedet ved at søge på "100.000" og vælge punktet "Massenvernichtung im Konzentrationslager Mauthausen". -- Mvh PHansen 4. jun 2010, 17:54 (CEST)

Jeg takker for oplysningen, men den er stadig for upræcis i forhold til de officielle undersøgelser, der er lavet over de registrerede faktiske dødsfald (iflg Sonderstandesamt Arolsen i 1990 var antallet 78,851 døde i Mauthausen). En "afrunding" opad på over 26% i forhold til Arolsen er for meget.--Rmir2 4. jun 2010, 18:37 (CEST)

Slette bruger[rediger kildetekst]

Mener du slette din brugerside? Man kan ellers ikke slette en bruger. --Allano (Skriv til mig her...) 6. sep 2010, 17:41 (CEST)

Alternativt kan din brugerkonto blokeres uendeligt. Knud Winckelmann 6. sep 2010, 17:45 (CEST)

[redigeringskonflikt

Du skriver 'JEG VIL GERNE HAVE SLETTET MIN BRUGER. HVORDAN?'

Så vidt jeg ved kan det ikke lade sig gøre, men du kan sætte et sletteskilt på alle dine sider. Så kan du skifte password til et langt og tilfældigt som du smider væk. -- Mvh PHansen 6. sep 2010, 17:48 (CEST)

Jeg finder ud af det. :)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Hej Man-U. Du lavede en voldsom layoutændring på WPFodbold. Jeg har fjernet denne ændring igen, da jeg ikke erindrer en forudgående diskussion om netop dette. Jeg har startet diskussionen på diskussionssiden, hvor du kan fremføre dine argumenter for hvorfor en layoutændring skal foretages. Yderligere vil jeg foreslå at du ligger dit forslag i en sandkasse, så vi har noget at diskutere ud fra. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. aug 2013, 15:04 (CEST)

Jeg har desuden flyttet din sandkasse på din brugerside til Bruger:Man-U/Sandkasse4, under henstilling til normer for brugersider. Skulle der være brug for hjælp med noget, må du meget gerne sige til. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. aug 2013, 15:09 (CEST)
Hej Tøndemageren. Hvorfor mener du ikke at min ændring som du også kan se i Bruger:Man-U/Sandkasse4 er flottere og mere overskuelig i forhold til at følge med i de forskellige fodboldartiklers status end den nuværende? Den jeg har lavet, ligner jo fuldstændig WPComputerspil :-) --Man-U (diskussion) 5. aug 2013, 15:14 (CEST)
Jeg har startet diskussionen andetsteds, og du bør derfor holde dig til at stille spørgsmålene der, så andre kan være med. Men min holdning har intet med det æstetiske at gøre - det har noget at gøre med en stor ændring, lavet af en nytilkommen til et projekt, der er lavet uden forudgående konsensus. Jeg er pt. hverken for eller imod ændringen (omend jeg hælder mest til imod lige), med lad os tage diskussionen på diskussionssiden og IKKE her :) mvh Tøndemageren (diskussion) 5. aug 2013, 15:19 (CEST)

Ownership and finances[rediger kildetekst]

Hej Man-U. Idet Du i sin tid oversatte den engelske Manchester United F.C.-artikel, kunne du så være interesseret i at oversætte afsnittet "Ownership and finances" til dansk? Eftersom din tidligere oversættelse har fået LA-titlen, har du gjort et godt stykke. Jeg har simpelthen ikke tiden, eftersom efterskolen tager det meste af min tid.

I øvrigt, virkelig godt arbejde med den danske Manchester United F.C., som endelig har fået en titel, som den fortjener. Mvh --Morten1997 (diskussion) 25. aug 2013, 13:12 (CEST)

Vil bare lige for en god ordens skyld sige, at det var min version af artiklen der blev udnævnt i sin tid. Omend min version var fejlbehæftet, var versionen inden omend endnu mere fejlbehæftet. Bare lige for at vi kan få det på plads hehe. (Se evt. her) mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2013, 21:29 (CEST)
Min fejl, hvis jeg har givet credit til den forkerte (eller måske jer begge to). Jeg havde bare i tidligere samtaler opfattet, at det var Man-U der havde oversat artiklen. Mvh --Morten1997 (diskussion) 25. aug 2013, 21:46 (CEST)
Hehe, jamen han oversatte den også i sin tid. Men der version du har gennemrettet (og godt arbejde der må jeg sige), stammer fra min oversættelse. Jeg slettede, så vidt jeg husker, hele oversættelsen der lå der i forvejen, grundet den store mængde stavebøffer og alskens andet godt som grammatiknørder ikke ville kunne lide. At min oversættelse så også havde en del problemer hist og her, er hvad det er. Men hvis den ikke havde det, så havde du jo heller ikke haft fornøjelsen af at gennemrette den ;) mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2013, 22:03 (CEST)

Masseoprettelse af kategorier - hvorfor?[rediger kildetekst]

Hvorfor opretter du en masse kategorier. Jeg kan se, at de fleste er omkring engelske områder. Men der er ingen eller meget få artikler i dem. En artikel skal ikke udløse oprettelse af masse kategorier. Prøv at bruge de kategorier som er i første omgang. For vi skal ikke have den samme mængde af kategorier som enwiki har. For vi har ikke den artikelmængde de har. Derudover - nye kategorier skal linkes til en tilsvarende enwiki kategori, når det er engelske forhold. --Steen Th (diskussion) 25. mar 2016, 09:15 (CET)

Hej Steen - Jeg opretter dem fordi jeg har i sinde at oprette flere lignende artikler som skal passe under kategorierne. Er det direkte WikiUlovligt at oprette disse? --Man-U (diskussion) 29. mar 2016, 13:28 (CEST)
Det er ikke ulovlig. Men de kategorier, som oprettes på dawiki, bør tilpasses til mængden af artikler vi har. Vi kan nøjes med færre kategorier end de har på enwiki.
Der er lille ting, som jeg ikke fik med i første omgang. Vi bruger country i steder for amt. Fx USA er rettet igennem med det. --Steen Th (diskussion) 29. mar 2016, 16:13 (CEST)
Du mener 'county', ikke 'country'. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. mar 2016, 19:53 (CEST)
Jep. Det gik lidt hurtig at svare. --Steen Th (diskussion) 30. mar 2016, 09:29 (CEST)
Jeg retter "amt" til "county". Men kategorioprettelserne bliver jeg ved med, da jeg mener at jeg ikke skader noget ved at gøre det. Tværtimod så specificerer jeg dawiki og lægger op til at oprette mange flere artikler. Jeg tror desværre ikke mit perfektionistiske gen, kan holde mig fra at oprette samtlige af enwiki's kategorier som hører til de artikler, som jeg opretter. Håber på forståelse. --Man-U (diskussion) 30. mar 2016, 17:44 (CEST)

Hej Man-U, jeg kan se at du har nomineret Lisa Ann til at være ugens artikel. Husk dog at indsætte {{milepæle}} på dens diskussionsside. Pyrros (diskussion) 28. mar 2016, 17:59 (CEST)

Kategori:Underholdnings-hall of fameEntertainment‎[rediger kildetekst]

Hej Man-U, er det med vilje at du har kaldt en kategori for Kategori:Underholdnings-hall of fameEntertainment‎? Hilsen Pyrros (diskussion) 30. mar 2016, 18:26 (CEST)

Hej. Nej det er det ikke. Den skulle bare hedde Kategori:Underholdnings-hall of fame. --Man-U (diskussion) 1. apr 2016, 22:51 (CEST)

Hej! Du efterspurgte 18. jan 2008 artiklen Andholm ved en tilføjelse på WP:EA. Jeg kan ikke forstå at en artikel om vejkrydset skulle have encyklopædisk relevans, hvis den har det, kan du så ikke skrive artiklen? Ellers vil du så ikke slette den fra WP:EA? Mvh. Madglad (diskussion) 17. jun 2016, 08:36 (CEST)

Hej igen. Du efterspurgte 22. juni 2008 artiklen IchiWP:EA. Hvilken af de omkring 12 betydninger mener du? --Madglad (diskussion) 24. jul 2016, 08:41 (CEST)