Brugerdiskussion:Rsteen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Arkiv 2007-2009
Arkiv 2010-2014

Det var vist inden morgenkaffen jeg fik rodet Nokia ind i Microsoft. - Godt der var andre, der var vågne :-) --Pugilist (diskussion) 20. apr 2015, 17:44 (CEST)

Sammenblandingen er forståelig, set i lyset af, at Microsoft sidste år købte Nokias afdeling for mobiltelefoner for 5 mia EUR. Det er nok de penge, der er kommet ud at arbejde ... I øvrigt min største respekt for I kolleger, der påtager jer at opdatere forsiden og dermed udsætter jer for den øvrige brugergruppes lejlighedsvise bedreviden. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 20. apr 2015, 18:40 (CEST)

Kan du ikke prøve at kaste dit skarpe blik på denne artikel, den kræver helt sikkert flere rettelser. Generelt synes jeg det er en mærkværdig måde at bygge artiklen op på. Det virker som om der er taget udgangspunkt i kilderne med de mange afsnit: 2 Tidlig historie, 2.1 Klassificering i de klassiske kilder, 2.2 Maurers kulturkredse, 2.3 Julius Cæsars svebere, 2.4 Dio Cassius’ svebere, 2.5 Florus’ svebere, 2.6 Strabos svebere, 2.7 Plinius den ældres svebere, 2.8 Ptolemaios’ svebere, 2.9 Lucanus’ svebere

Jeg gav simpelthen op over for de afsnit, og rettede lidt i indledningen og fra afsnit 3 (Folkevandringstiden). Men nu kan du jo se, om du kan få noget fornuftigt ud af artiklen. Der skulle jo gerne være en grad af sammenhæng mellem artiklerne om alanerne, vandalerne, visigoterne, de konger du har skrevet om, Lusitanien, Baetica, Tarraconensis og Gallæcien og sikkert andre artikler om portugal, spaniens, romerrigets og nordafrikas historie. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jul 2015, 01:10 (CEST)

Og lige, beklager, at jeg fjernede "|colwidth=30em" fra reflist fra Gunderik og Wallia, jeg havde ikke indset hvad det betød; men vil du oplyse hvorfor du ikke bare bruger {{reflist|2}}. Jeg spørger udelukkende for at forstå! mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jul 2015, 08:19 (CEST)
Hej Per. Det er helt i orden. Når man bruger "|2" eller "|3" i referencer, fastlåser man antallet af kolonner. Med "colwidth" dannes et antal kolonner, der automatisk tilpasses skærmens bredde, og det kan være en fordel, for eksempel når man arbejder i små vinduer på skærmen, eller på mobile enheder, hvor sidebredden ikke er så stor. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 8. jul 2015, 09:59 (CEST)
OK, tak for en forklaring selv jeg forstod ;). Er skrevet bag øret! mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jul 2015, 10:39 (CEST)
Du har ret i, at svebere ser noget bøvlet ud i sin nuværende form. Et forsøg på en mere kronologisk fremstilling vil helt klart være at foretrække, men kilderne er ualmindeligt diffuse. Jeg plejer at bruge Malcolm Todd: The Early Germans, men han har meget lidt at sige om deres tidlige historie, og introducerer dem først på det tidspunkt, hvor de deltager i Rhinovergangen. Så desværre bliver det vist småt med indspark herfra. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 13. jul 2015, 13:42 (CEST)

Hvorfor skal der ikke "flertydighed i indekssæt" ? TherasTaneel (diskussion) 7. sep 2015, 17:44 (CEST)

Det troede jeg oprindeligt også, at der skulle. Men på engelsk Wikipedia, hvor de har tilsvarende sæt af navne, har man beslutet, at sådanne sæt per definition ikke er flertydige. Således belært er jeg gået i gang med at ændre alle mine møjsommeligt oprettede flertydigheder. Der er er jo ingen grund til at have to forskellige regelsæt, bare fordi sproget er anderledes. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 7. sep 2015, 17:56 (CEST)
De er heller ikke forfattet som flertydige artikler, så næh - det kan du have ret i. TherasTaneel (diskussion) 7. sep 2015, 18:02 (CEST)

Kreditering af malerier[rediger kildetekst]

Bare en lille ting: Så hovedregel bør vel disse fire ting: kunstner, titel, årstal for tilblivelse, museum angives. Jeg tænker på din redigering af Jacob Petersen (maler) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. dec 2015, 14:07 (CET)

Hej Villy. Helt enig. Jeg ville gerne have skrevet noget om dateringen, men min kilde har ikke oplyst den. Skibet blev bygget i 1830 og forliste i 1845, så nærmere kan jeg ikke komme det. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 7. dec 2015, 14:38 (CET)
Ca. 1835 er vel også ok, som der står på Commons. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. dec 2015, 14:44 (CET)

Wikipedia Chat[rediger kildetekst]

Hej Rsteen. Jeg ville bare lige fortælle dig at vi har en Wikipedia chat hvis det kunne interessere dig. Der sidder næsten altid andre Wikipedianere samt Administratorer. På chatten skal du spørge om hjælp eller bare sidde og hyggesnak med de andre :-) - Hvis du har en IRC klient installeret så som f.eks. ChatZilla, så kan du bare tryk her: #wikipedia-da, men hvis du ikke har det, så kan du bare bruge denne hjemmeside. Du kan læse mere omkring chatten her på Hjælp:Chat. Vi glæder og til at se dig derinde! --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 20. jan 2016, 16:43 (CET)

kategorier på commons[rediger kildetekst]

Jeg fjernede din nyligt oprettede cat på File:Gadescene i blæst og regn.jpg da den findes i c:Category:Paintings by Christoffer Wilhelm Eckersberg in Statens Museum for Kunst og dermed også i c:Category:Paintings by Christoffer Wilhelm Eckersberg. Der bør ikke overkategoriseres. Ellers rigtigt fint arbejde du udfører på C.W. Eckersbergs værker. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. jan 2016, 20:39 (CET)

Hej Villy. Ja, jeg var også lidt i tvivl om den. Min argumentation for at have den dobbelt, er at jeg betragter museumsfordelingen som en sekundær indgang, fordi ikke alle værker kommer med. Den primære indgang ser jeg som motivfordelingen (marinemalerier, billeder fra Rom, portrætter osv.), med den generelle gruppe som rest. Men det er en helt personlig holdning, og jeg er ikke fanatisk ... Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 20. jan 2016, 21:54 (CET)
Hov Villy, jeg glemte at sige tak for de pæne ord om Eckersberg-projektet. Der kom lige en fodboldkamp på tværs. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 20. jan 2016, 23:12 (CET)

Hej Rsteen. Jeg så, at du havde fundet tegningen til maleriet af korvetten under bygning. Kan du også finde tegningerne til dette maleri? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. jan 2016, 16:58 (CET)

Hej Rmir2. Jo, der var sandelig en skitse - og nu er den hentet frem i lyset. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 21. jan 2016, 17:54 (CET)
Mange tak. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. jan 2016, 18:13 (CET)

Wiki Labs Kunst & Wiki Labs - bidrag til kunsthistorien[rediger kildetekst]

Hej Rsteen jeg tror du kan have glæde af disse to på facebook : https://www.facebook.com/groups/133970093625705/ og https://www.facebook.com/events/760508940761345/ . Men måske kender du dem? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. jan 2016, 16:50 (CET)

Hej Villy. Jeg færdes normalt ikke på facebook, men kunne få lov til at se Wiki Labs - bidrag til kunsthistorien uden login. Det ser rigtig spændende ud. Går ud fra, at du er involveret på en eller anden måde? Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 25. jan 2016, 17:13 (CET)
Det er Statens Museum for Kunst der er vært og den primære kraft bag denne begivenhed, jeg har været med en enkelt gang. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. jan 2016, 18:05 (CET)

Emanuel Larsen[rediger kildetekst]

Hej, Jeg tror du måske kunne bidrage lidt til Emanuel Larsen - på forhånd tak. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. jan 2016, 14:46 (CET)

Hej Villy. Nu er artiklen udbygget lidt, men der mangler stadig et billede af manden. Der findes to portrætmalerier og en tegning, der viser, hvordan han så ud - men ingen af dem er til at finde på nettet. Især kan det få mig op i det røde felt, at det portræt Julius Friedlænder har lavet af ham, ikke er tilgængeligt. Det findes på museet på Frederiksborg, men når man leder, har de mere travlt med at vise deres alenlange prisliste for levering af billeder. Det er ikke godt nok for et værk, der for længst er undsluppet copyright. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 1. feb 2016, 09:49 (CET)
Ja, den med prislisten har jeg også været ude for - desværre er netop det museum sådan. Men mange tak for udvidelsen. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. feb 2016, 10:16 (CET)

Middelaldermarked[rediger kildetekst]

Hej Rsteen. Jeg kan se at du har ændret kategorien på Middelaldermarked. Jeg er ikke helt enig i, at det har noget med middelalderens økonomi at gøre, da det jo er en moderne opfindelse. Så skal den ikke bare være i kategorien "Middelalder"? Mvh. Toxophilus (diskussion) 8. feb 2016, 18:34 (CET)

Hej Toxophilus. Medgiver gerne, at vi her er i et grænseområde. Placeringen under økonomi var dikteret af to overvejelser: Den første var, at kategorien "Middelalder" løber løbsk, hvis man ikke bruger de relevante underkategorier, og den anden - og specifikke - var, at det efter min mening netop har noget med økonomi at gøre. Der er som udgangspunkt tale om reenactment af middelalderens store markeder, som netop var kendt for deres økonomiske betydning. Så derfor. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 8. feb 2016, 21:58 (CET)
Ja fornuftige overvejelser. Jeg kan sagtens følge dig i, at kategorien "Middelalder" hurtigt løber løbsk, og blandt de mulig underkategorier, så passer den nok bedst ned i "Økonomi i middelalderen". Men jeg kunne godt tænke mig at putte den i en mere korrekt kategori - uden at jeg dog lige kan hitte på, hvad det skal være for en, og hvad den skal hedde, for der skal nok en ny til. Så lad det være for nu. Mvh. Toxophilus (diskussion) 8. feb 2016, 22:08 (CET)
Ok, Toxophilus. Kan sagtens følge dig i, at den dag dansk Wikipedia har nogle flere artikler om genskabelse af middelalderen, kunne man have en kategori i stil med svenskernes "Medeltiden i nutid" eller englændernes "Medieval reenactment". Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 8. feb 2016, 22:36 (CET)
Sidstnævnte ville faktisk være en rigtig god ide, da vi har flere artikler om forskellige middelaldermarkeder, reenactment, living history osv. Så er spørgsmålet bare om "Middelalderreenactment" er en god titel. Mvh. Toxophilus (diskussion) 9. feb 2016, 16:43 (CET)
Hej Toxophilus. Den tror jeg godt nok, man brækker tungen på. Hvad med "Middelalderen genskabt"? Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 9. feb 2016, 17:14 (CET)
Ja det var også derfor, at jeg spurgte dig til råds, inden jeg oprettede kategorien, for jeg kunne godt se at det blev et langt ord. Hvad med "Middelalderlig reenactment"? Jeg synes "Genskabt" er lidt for diffust. Toxophilus (diskussion) 9. feb 2016, 17:23 (CET)
Tjah, Toxophilus, "reenactment" er muligvis dansk, men alligevel ikke helt. "Genskabt" opfatter jeg som en anvendelig oversættelse, men nu skal man jo ikke altid lytte efter gamle gnavne mænd som undertegnede. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 9. feb 2016, 17:48 (CET)

Skabeloner[rediger kildetekst]

Hej Rsteen. Tak for din påskyndelse. Jeg har puslet med et par skabeloner "skabelon:USS" og "skabelon:HMS", som bygger på "skabelon:ship". Jeg har kopieret dem fra engelsk fordi de gør det lettere at oversætte, men jeg kan se, at de har nogle muligheder, som du måske også kan have interesse i. --Nis Hoff (diskussion) 16. feb 2016, 14:23 (CET)

Hej Nis. Det er i den grad fortjent. Skabelonerne ser fine ud, så måske kan de blive nyttige i bredere sammenhæng. I øvrigt ros fordi du også kaster lidt lys over den italienske hær og dens opfindelser - dem har jeg en svaghed for. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 16. feb 2016, 15:05 (CET)

Skibet "Thorvaldsen"[rediger kildetekst]

Jeg ved ikke om dette skib er notabel, men faldt over det her Andreas Nicolaus Kornerup, måske kan du afgøre det og hvis skrive lidt. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. mar 2016, 08:34 (CET)

Hej Villy. Hvis du spørger mig, er ethvert skib notabelt, så nu har det fået lidt omtale. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 17. mar 2016, 16:55 (CET)
Tænkte det nok, tak, du er en guttermand. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. mar 2016, 16:58 (CET)

Malerier af skibe og andet maritimt[rediger kildetekst]

På denne side finder du flere danske maritime malerier: http://loebdanishartcollection.com/paintings/ lige til at sakse og bruge. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. maj 2016, 21:49 (CEST)[svar]

Hej Villy. Den side kendte jeg ikke, så tak for tippet. Billederne er pænt gengivet og der er gode beskrivelser af dem, så det kan blive en rigtig fin kilde til materiale. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 6. maj 2016, 08:28 (CEST)[svar]

Maud (skib)[rediger kildetekst]

Kunne du ikke give denne artikel om Roald Amundsens skib "Maud", en "kalfatring" ;-) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 31. jul 2016, 08:35 (CEST)

Hej Villy. Har lavet lidt formatering. Det er ellers noget af et projekt, nordmændene er gået i gang med. Så vidt jeg kan læse, vil de have skibet pakket ind i drivis, så de kan slæbe det hjem, da de åbenbart ikke har løfte- og transportkapacitet til andet. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 31. jul 2016, 16:35 (CEST)

Billeder og tool[rediger kildetekst]

Her er de lidt mere end 3000 billeder fra Stockholm https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Media_contributed_by_Nationalmuseum_Stockholm:_2016-10 Her "pressemeddelse" om det: http://www.nationalmuseum.se/sv/Om-samlingarna1/3-000-fria-bilder-pa-Wikimedia-Commons/

Tool der finder de mest besøgte sider i en kategori: https://tools.wmflabs.org/massviews/

bedste hilsner --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. okt 2016, 18:54 (CEST)

Glemte dette tool: http://top.hatnote.com/da/wikipedia/2016/10/11.html - datoen skal justeres eller brug pilen. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. okt 2016, 20:34 (CEST)
Hej Villy. Tak for gode links - og tak for et hyggeligt onsdagstræf i Aarhus. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 13. okt 2016, 10:40 (CEST)

Hej Ebbe

Jeg kan ikke finde noget belæg for at søstykke skulle være et maleri med vand uden skibe, kan du hjælpe. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. okt 2016, 08:37 (CEST)

Hej Villy. Nej, jeg leder også efter en brugbar oversættelse af seascape, så man kan få marinemalerierne (med skibe) adskilt fra de havbilleder, der er tænkt som en slags landskabsbilleder. "Søstykke" bruges så vidt jeg kan se i flæng om begge typer malerier, så det kan ikke bruges som en officiel oversættelse. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 17. okt 2016, 10:07 (CEST)

Fregatten Sjælland[rediger kildetekst]

Stødte på Fregatten Sjælland under udarbejdelsen af Harlev Kirke og fandt derefter den om talt i Ove Güldencrone (søofficer) - er det noget du ved noget om? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. nov 2016, 22:28 (CET)

Hej Villy. Sjælland har stået lidt i skyggen af halvsøsteren Jylland, der er løbet med al opmærksomheden. Den fortjener bestemt sin egen artikel. Hjemmesiden for Harlev Kirke har historien om, hvordan modellen er havnet der, men der mangler et billede af den. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 6. nov 2016, 08:44 (CET)
Hej Villy. Tak for et spændende træf på Statsbiblioteket. Nu skulle fregatten Sjælland være på plads. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 10. nov 2016, 15:58 (CET)
Selv tak, fint med en artikel og sk(r)uefrigatten. ;-) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. nov 2016, 16:26 (CET)

Udvalgt artikel[rediger kildetekst]

Hej Rsteen. Jeg har nu opdateret på denne afstemning samt oprettet 2017. Du må gerne lige kontrollere, at jeg har gjort det rigtigt. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 22. nov 2016, 21:05 (CET)

Hej Rmir2. Det ser rigtig fint ud, og det er dejligt, at du har lyst til at administrere afstemningerne om artikler på historieportalen. Måske bør du nu overveje om du hver eneste gang skal foreslå en artikel, du selv har været primus motor på - det kunne godt opfattes som selvpromovering. Selv har jeg nøjedes med at foreslå én af mine egne om året - men din tærskel kan jo sagtens ligge et andet sted. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 22. nov 2016, 21:32 (CET)
Tak for tilbagemeldingen. Du har naturligvis ret. Meningen er ikke kun at promovere egne artikler. I de konkrete tilfælde var det kun fordi, at de dels er vidt forskellige (Koreas historie, en krig der ikke er 2. verdenskrig og Afrikas historie i store træk), dels har en størrelse, der gør dem anvendelige. Jeg har en fornemmelse af, at de fleste lovende, gode og fremragende artikler allerede har været brugt, og jeg har desværre ikke noget særligt overblik over hvad der ellers findes. Men jeg vil da bestemt tænke over det i fremtiden. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 22. nov 2016, 21:42 (CET)
Til din orientering: jeg har droppet det igen. For besværligt. Rmir2 (diskussion) 29. dec 2016, 17:25 (CET)
Hej Rmir2. Vi arbejder frivilligt, så det er fuldt forståeligt, at du lægger din indsats, hvor du har mest glæde af det. Håber du vil fortsætte med forslag, du finder relevante. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 29. dec 2016, 18:11 (CET)

Brookes (skib)[rediger kildetekst]

Hej Ebbe. Måske dette emne var noget for dig, det kom frem via julequizzen, emnet Trekantshandel. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. dec 2016, 11:12 (CET)

Hej Villy. Så fik Brookes/Brooks sin egen artikel. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 11. dec 2016, 11:42 (CET)

Afstemning om projektskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Rsteen. Der foregår netop nu en vigtig afstemning om projekternes fremtid på Wikipedia:Afstemninger/Afskaffelse af projektskabeloner på diskussionssiderne. Du må meget gerne deltage i afstemningen. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 8. dec 2016, 20:11 (CET)

Hej Rmir2. Tak for orienteringen. Må tilstå, at jeg normalt lader den type diskussioner passere - det er ikke "liv, ære eller velfærd" for mig. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 9. dec 2016, 16:20 (CET)

Havet (motorgalease)[rediger kildetekst]

Hej - kunne du kigge på denne Havet (motorgalease)? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. mar 2017, 19:38 (CET)

Hej Villy. Så blev der stunder til at formatere lidt på Havet. Venlig hilsen Rsteen (diskussion) 15. maj 2017, 20:00 (CEST)[svar]

H.P. Thorsøe[rediger kildetekst]

Stødte på denne skibsportrætmaler, H.P. Thorsøe, måske en du kende til eller ved mere om. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. maj 2017, 10:40 (CEST)[svar]

Hej Villy. Fandt lidt mere om Thorsøe og også et af hans malerier. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 17. maj 2017, 20:49 (CEST)[svar]

Har sendt en email til dit sommerhus - håber du modtager den. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. jun 2017, 13:54 (CEST)

En hilsen fra Aarhus[rediger kildetekst]

En "Aarhus maler", Janus la Cour, har maler det italienske motiv, c:File:A fontain at the Villa d`Este in Tivoli, near Rome.jpg, bringer det som en hilsen til dig. (Måske kan du bruge det) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 23. jun 2017, 08:04 (CEST)

Hej Villy. Flot maleri, har sat lidt flere kategorier på det. På et tidspunkt bliver der vel stunder til at udbygge artiklen om Villa d'Este, og så vil maleriet være særdeles anvendeligt. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 23. jun 2017, 08:41 (CEST)

Skabelonfest[rediger kildetekst]

Se Wikipedia:Landsbybrønden/Skabelonfest. Jeg tror at du kan bidrage positivt til det.  •   Rodejong   💬 ✉️ 23. jun 2017, 18:50 (CEST)

Patruljering af nye og gamle artikler.[rediger kildetekst]

Jeg skriver til dig, da du er patruljant. Dansk wikipedia har et stort efterslæb af upatruljerede artikel ændringer, som jeg vil bede dig om at være med til afhjælpe dette problem, feks. ved at patruljerer en antal om dagen eller ugen. Som udgangspunkt skal denne liste gøres meget mindre upatrujerede artikler - du kan feks. starte fra bunden (hvilket er det mest logiske) eller et hvilket som helst sted, listen skal bare gøres mindre.

Med Venlig hilsen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. jul 2017, 19:07 (CEST)

Hej Villy. Vi har sommergæster i denne uge - og et omfattende program. Men i næste uge vil jeg forsøge at patruljere mere aktivt. Venlig hilsen Rsteen (diskussion) 21. jul 2017, 19:37 (CEST)

Marine-billeder[rediger kildetekst]

På Nivaagaards Malerisamlings hjemmesider er der flere marinemalerier med CC0 licens, http://www.nivaagaard.dk/samling/ og en masse andre malerier i højkvalitet.

de bedste hilsner

--Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. jan 2018, 19:50 (CET)

Tak for tippet, Villy. Har lige uploadet en Eckersberg med motiv omkring øen Hjelm - ikke langt fra, hvor jeg er vokset op. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 11. jan 2018, 21:57 (CET)
PS Villy. Har du hørt nyt om anskuelsestavlerne? I efteråret blev vi stillet i udsigt, at der var en ny sending på vej. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 12. jan 2018, 08:13 (CET)
Nej, jeg har intet hørt, jeg undre mig også. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2018, 08:16 (CET)

Hej Villy. Jeg har lagt endnu en Eckersberg og et par gamle hollændere op på Commons. Det er værd at bemærke, at folkene på Nivaagaard er gået galt i byen i beskrivelsen af den anden Eckersberg på nivaagaard.dk. Emil Hannover, der skrev en biografi om Eckersberg, berettede, at som andre malere gang efter gang har malet billedet af den kvinde, de havde kær, således blev han længe ved med at gøre "Najaden" til genstand for sin kunst. På Nivaagaards hjemmeside beskrives billedet som et møde mellem Najaden og fregatten Bellona, men det billede er på den Hirschsprungske samling og har helt andre dimensioner. Det viste billede er blot "Korvetten Najaden under sejl", og der er intet spor af Bellona i det. Det krævede lidt detektivarbejde at få fakta på plads, men til gengæld kan jeg så benytte mig af den ret, gamle mænd har til at gnække over unge kunsthistorikeres vildfarelser. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 12. jan 2018, 21:25 (CET)

Hej, Rsteen. Jeg har kundgjort fejlen på facebook i det der kaldes Wiki Labs Kultur https://www.facebook.com/groups/133970093625705/ --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2018, 22:16 (CET)

Peder Paars[rediger kildetekst]

Hej

I ugens fokus, Wikipedia:Fokusmåned/Oktober 2018, er der et rødt link til "Peder Paars" (det er både et digt, en færge og måske også en person) - kan du lave noget om færgen? Wikipedia:Fokusmåned/Oktober 2018

Hilsen Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. okt 2018, 20:16 (CEST)

Hej Villy. Kigger på det en af dagene. Peder Paars fyldte godt op i færgelejet i Aarhus i sin tid, så den bør vel have sin artikel. Venlig hilsen Rsteen (diskussion) 8. okt 2018, 23:26 (CEST)

Julekort 2019[rediger kildetekst]

Julekort 2019
Glædelig jul og godt nytår

Tak for godt samarbejde. Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. dec 2019, 11:40 (CET)

Selv tak Villy. Også god jul til jer. Specielt på Commons synes jeg vi er nået langt i 2019. Venlig hilsen Ebbe --Rsteen (diskussion) 21. dec 2019, 06:18 (CET)

Tilføjelse af omstilling til wikidata[rediger kildetekst]

Jeg kan du har tilføjet Maleri (genstand) til maleri (Q3305213) ved flere redigeringer. Men der er kommet en tilføjelse til Wikidata, så man kan indsætte omstillinger i Wikidata ved i badget funktionen, som også bruges til mærke lovende, gode og fremragende artikler. Der er en mærkning "sitelink to redirect" og når den er sat, så kan man gemme en omstilling... Der er lidt om det på d:Wikidata:Sitelinks to redirects#Badges. Steen Th (diskussion) 21. nov. 2023, 15:49 (CET)[svar]

Tak for det Steen. Kendte ikke den funktion. Og der skulle flere redigeringer til, fordi Wikidata ikke kunne bruge en side, der var en omstilling, så den skulle først være en rigtig side, og derefter en omstilling. Det handler om at få QuickStatements modulet til at oversætte (flere) danske tekster ved automatisk generering af Wikidata nummer, og jeg ved stadig ikke, om det kommer til at fungere. Venlig hilsen Ebbe Rsteen (diskussion) 21. nov. 2023, 17:22 (CET)[svar]