Haarslev Industries

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Haarslev Industries
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab
Branche Procesanlæg
Grundlagt Hårslev, Danmark 1973
Hovedsæde Hårslev, Søndersø, Danmark
Nøglepersoner Han Defauwes, CEO
Produkter Tørrere, kogere, hakkere m.m.
Organisation
Antal ansatte
1200
Eksterne henvisninger
[1]
CVR-nummer 89523818 Rediger på Wikidata
OpenCorporates dk/89523818 Rediger på Wikidata

Haarslev Industries er en international virksomhed fra HårslevFyn, der bl.a. producerer maskiner til produktion af kød- og benmel til dyrefoder. I 2014 var omsætningen på ca. 1,2 mia. danske kroner og der var omkring 1300 medarbejdere i koncernen. Kapitalfonden Altor ejer majoriteten af Haarslev Industries.[1]

Haarslev Industries er specialiseret i mekanisk og termisk afvanding til forskellige industrier. Haarslevs procesteknologi kan findes inden for følgende områder:

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Hårslev Maskinfabrik blev grundlagt af Leif Østergaard i 1973 i den lille nordvestfynske landsby Hårslev. Haarslev Industries opkøbte Sværtek i 2003, Atlas-Stord og Stord-Bartz i 2006, det spanske firma Tremesa i 2008, det tyske firma Sevar Anlagentechnik i 2013, det franske firma Société Industrielle Lorientaise og skruepresseteknologidivisionen fra det tyske C.A. Picard i 2014 og producerer i dag procesudstyr til industrier inden for kød- og benmel, dyrefoder, fiskemel og –olie, miljø, og biobrændsel.

Haarslev Industries har kontorer i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrig, Rusland, Spanien, Storbritannien, Tyrkiet, USA, Brasilien, Peru, Kina, Indien, New Zealand og Malaysia og beskæftiger i dag over 1300 medarbejdere.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]