Bruger:98.0.133.226/Sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Anders Philip Skovsgaard Valentin, født 21. september 1990. Dansk entreprenør og fuldtids guttermand.

Uddannelse & Karriere[redigér | rediger kildetekst]

Anders Valentin er født ind i en familie af læger, men valgte, modsat sin storesøster, at gå en alternativ vej. Efter at have dimitteret Aurehøj Gymnasium (Matematik & Fysik) med topkarakterer arbejdede han i BioTech virksomheden Genmab A/S som IT-supporter, inden han startede sin længerevarende uddannelse på Copenhagen Business School. Her tog han indledningsvis en bachelor i International Business, kendt for at have et af landets højeste gennemsnitskrav, og afsluttede med et gennemsnit på 10,6 (top 10%). I løbet af bacheloren blev han desuden udvalgt til at være en del af det famøse internationale GLOBE program, der muliggjorde et semester på UNC - Chapel Hill i North Carolina, USA samt et semester ved The Chinese University i Hong Kong. Anders Valentin vendte herefter tilbage til Danmark og Copenhagen Business School, tog en kandidat i Finance & Strategic Management og afsluttede atter i top 10% med et snit på 10,8.

Under studiet var Anders Valentin ansat som Junior Consultant hos det danske konsulenthus Qvartz i knap tre år, men den entreprenante levevej trak og han startede derefter hos Rainmaking som Entrepreneur in Residence, hvor han var Co-Founder & CEO for shippingvirksomheden Sendworks.

Anders Valentin er d.d. Founder og COO for den danske fin-tech start-up UNDO: - "fremtidens forsikring" særligt henvendt til millenials. Med 25 millioner kroner i startkapital fra Tryg er det UNDOs vision at gøre det nemmere og mere overskueligt at købe forsikringsprodukter, melde skader og få erstatning udbetalt på få minutter – alt sammen fra mobilen.

Privat[redigér | rediger kildetekst]

Anders Valentin kom til verden på Aarhus Universitetshospital, men er opvokset i Bagsværd, hvor han gik på Bagsværd Kostskole - dog har han boet det meste af sit liv i København. Dette giver ham fleksibilitet til at sige han er jyde og anlægge en behørig dialekt, afhængig af selskabet. I sin fritid ynder han at drikke B med HD, spise kebab og se animerede film, fortrinsvis Disney Pixar. Privat dater han sin high-school sweetheart, der pt. tager en kandidat på New York University. Leveringstjenesten WOLT nyder godt af hans ugentlige loyalitet, ligeledes gør Leos Pizza på Vesterbrogade. Anders er en habil sportsudøver, såfremt E-sport inkluderes. Han spenderer en signifikant mængde timer om dagen på at spille Heroes of the Storm, League of Legends og/eller World of Warcraft. GG.