Brugerdiskussion:ØP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. mar 2006 kl. 22:47 (CET)


Jeg har lige startet en ny artikel "Rotes Rathaus". Jeg er interesseret i at lave en liste over Berlins borgmestre, men er stærkt i tvivl om, hvordan den bør navngives. Vil en venlig sjæl hjælpe? Den tyske udgave bruger siden "Regierender Bürgermeister". Og jeg er usikker på, om dette spørgsmål skulle være stillet på "Rotes Rathaus" diskussionsside eller om det skal gøres på min egen brugerside. ØP 25. mar 2006 kl. 17:28 (CET)

Mit forslag er, at du som en begyndelse indsætter borgmesterlisten i selve rådhusartiklen. Vokser artiklen senere så meget, at den bliver uoverskuelig, kan listen blive flyttet ud i sin egen artikel. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 25. mar 2006 kl. 17:44 (CET)

Tak for hjælpen, igen. Jeg laver listen i rådhusartiklen. Jeg tillader mig at stille dig et spørgsmål og håber du har tid til at svare på et tidspunkt. Hvis jeg har brug for hjælp til en artikel i fremtiden (og jeg får sikkert brug for hjælp), skal jeg så spørge via min personlige diskussionsside eller via artiklens diskussionsside? ØP 25. mar 2006 kl. 17:54 (CET)

Hvis spørgsmålet relaterer til artiklens indhold (som ovenfor), er det bedste at stille det på den tilhørende diskussionsside. Ellers kan der være svært at sige, hvor et spørgsmål vil passe bedst, uden at kende spørgsmålet; her kan det måske hjælpe at kigge sig lidt omkring på skribentportalen. Lykkes det ikke at finde et mere passende sted, så spørg blot her - der er en god chance for at nogen bemærker spørgsmålet. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 25. mar 2006 kl. 18:13 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 16. feb 2007 kl. 17:51 (CET)