Diskussion:Adam Thulin

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Adam Thulin

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Adam Thulin er en dansk fotograf. En IP-bruger har oprettet og Rmir2 har sat spørgsmål ved notabilteten. Bruger:Kjeldjoh har udvidet artiklen lidt. Han har medvirket til en del ting ifølge imdb, én ting på danskefilm og fire ting på dfi. Han ejer et filmselskab. Der er link til artiklen fra Lad de døde hvile.

  • Slet - Jeg er lidt i tvivl men hælder til slet. Han har bidraget til relativt få ting, så måske om nogle år, når han har bidraget til flere produktinoer. Jeg er dog åben for modargumenter, for artiklen er ikke reklamerende, men blot meget kort. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2020, 10:07 (CEST)
  • Slet - Jeg mener at der endnu er for lidt han har medvirket til.--Kjeldjoh (diskussion) 26. jun 2020, 08:15 (CEST)
  • Svagt Behold - De to kortfilm er for lidt, men Lad de døde hvile er en "rigtig film". Det synes jeg lige bringer ham op. --Santac (diskussion) 26. jun 2020, 09:36 (CEST)
  • Behold En stub-artikel, der godt nok kunne være noget længere, men jeg er indstillet på at lade den stå og se, om nogen på et tidspunkt vil/kan tage sig af at udvide den. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 29. jun 2020, 17:35 (CEST)
  • Behold - jeg er enig med de andre behold --Zoizit (diskussion) 30. jun 2020, 20:03 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Økonom (diskussion) 4. jul 2020, 21:17 (CEST)