Diskussion:David Lynch

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej VictorEremita, David Lynch har besøgt Mikael Bertelsen i den 11 time, for at afspille tryk på se program 15 på siden, jeg kan ikke indsætte et direkte link til klippet. Lynch fortæller bla. om "Transcendental Meditation" og også om at film mediet er et perfekt sted til at lave "drømmebilleder".

Et forslag til afsnittet om Fortællestil; hvis der ikke er nogen kilder til afsnittet så kan du måske skrive at han benytter sig af symboler som fx. den blå farve, i stedet for at han dyrker den blå farve.

"Blue Velvet giver vel sig selv" nej det gør det ikke, det ville være bedre hvis du skriver præsis hvad der menes. Interessante og relevante emner når det drejer sig om Lynch, men gør det klart at det er fortolkninger eller brug kilder hvis han fx. selv har udtalt at han dyrker den blå farve. Zilotte 26. jun 2008, 07:56 (CEST)

Alt det med fortællestil har du ret i. Den del har jeg heller ikke skrevet, men stod der inden jeg begyndte at udvide og forbedre. Den behøver bestemt en kærlig hånd, men jeg mente at biografien var det vigtigste at få på plads i første omgang. Jeg har bestemt planlagt at skrive om hans forhold til transcendental meditation. Dette kommer dog efter biografien er mere detaljeret (som jeg løst oversætter fra en wiki). --VictorEremita 26. jun 2008, 11:29 (CEST)
Det må du undskylde, jeg håber der kommer et afsnit om fortolkninger eller de endeløse fortolkninger der er om hans film. Det med den blå farve er jo interessant, lidt omskrivning ville måske gøre det mere interessant. Flot det du har skrevet Zilotte 26. jun 2008, 19:25 (CEST)