Diskussion:Forsamlingsfrihed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel handler reelt om foreningsfrihed (§78), og ikke om forsamlingsfriheden (§79). (Skrev 86.52.53.215 (diskussion) 19. nov 2012, 13:32‎. Husk at signére dine indlæg.)

Danske forhold[rediger kildetekst]

Omend noget af artiklens indhold, der omhandler danske forhold, er flyttet til sit eget afsnit, omhandler artiklen stadig kun danske forhold. Eksempel: »Forsamlingen kan, hvis den finder sted i det offentlige rum, forbydes, hvis den skønnes at forstyrre den offentlige ro og orden, ligesom der kan kræves en forudgående tilladelse, hvis man f.eks. bruger en central plads i byen«. Lovgivningen er ikke nødvendigvis sådan i andre lande end Danmark, og det ligger ikke i betegnelsen »forsamlingsfrihed«, at det skal være sådan. Det eneste af artiklen der ikke er specifikt til Danmark, er den første sætning, hvorfor jeg mener, at {{Danske forhold}} stadig er passende. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 19. nov 2012, 14:13 (CET)

Heldigvis er teksten ikke længere end at det burde være overkommeligt for dig at omskrive den. --Palnatoke (diskussion) 19. nov 2012, 14:20 (CET)