Diskussion:London Calling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen London Calling er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til lovende artikel Vedtaget
Huskeliste for London Calling: rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 12. september 2018 (5 år og 254 dage siden) af Toxophilus. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

  • Jeg er ikke begejstret for følgende frase fra Anmeldelse-afsnittet: "(..) et af de album, der havde største formål". Jeg har i kilden fundet følgende "(..) with more purpose than most albums, let alone double albums.", som en-wiki henviser til. Isoleret betyder "purpose" enten "formål" eller "hensigt", men det skal nok tænkes mere i sammenhængen "with purpose", som jeg desværre ikke rigtigt kan finde en dækkende oversættelse af. Mit bedste bud på være, at anmelderen mener noget i retning af "albummet er mere målrettet end de fleste andre." Jeg synes ikke, det er supergodt, så alternative formuleringer efterlyses. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. sep 2018, 20:27 (CEST)
  • Nederst står der Noter to gange lige efter hinanden. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. sep 2018, 20:27 (CEST)