Diskussion:Venstreorienteret

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

en rødskiger er noget som libralistiske personer kalder folk men andre meninger.

Jeg ved ikke om de nedsættende synonymer overhovedet bør være med, men nu er de i hvertfald flyttet ned og forklaret.
wildt 23. marts 04 00.03
Jeg mener ikke at nedsættende synonymer hører hjemme her ; ikke fordi disse er specielt "slemme", men det kunne være en start på en glidebane væk fra vores ellers gode omgængelige tone som jeg tror de fleste sætter stor pris på.
vh - Nico 23. mar 2004 kl. 09:52 (CET)
Jeg mener heller ikke at nedsættende synonymer hører hjemme, og da ingen har talt for det, vil jeg slette dem fra artiklen. Byrial 18. okt 2004 kl. 20:20 (CEST)

Farver i amerikansk politik[rediger kildetekst]

Fra artiklen:

farven pink antyder, at man er til venstre for midten f.eks. i amerikansk politik

Jeg har lige kigget på den engelske artikel om politiske farver, og der fandt jeg intet om farven pink. Til gengæld bør det nok nævnes, at farven rød i USA er Republikanernes farve. Det må snarere være Demokraternes blå, der er den venstreorienterede farve overthere.--Nikolaj 20. aug 2007, 19:30 (CEST)

Venstreorienteret[rediger kildetekst]

POV indsat på grund af ordet venstreorienterets værdiladede karakter.Harlekin96 21. nov 2009, 10:53 (CET)

Sikke noget vrøvl - det er et alment begreb, og desuden artiklens titel og emne; Hvis vi skal sætte POV på almene begreber kan vi ikke bruge sproget overhovedet. - Nico 21. nov 2009, 10:59 (CET)
Venstreorienteret er ikke nødvendigvis værdiladet. Denne artikel skal beskrive et begreb, der tit og ofte anvendes i dansk sprogbrug uden at være nedladende. Men af hensyn til neutraliteten, kunne man måske anvende en titel som f.eks. "Personer, der støtter Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, Kommunisterne..." osv. --|EPO| COM: 21. nov 2009, 11:04 (CET)
Endnu et udslag af Harlekins stædige fastholden af at introducere sine egen opfattelse af virkeligheden som værende alment gældende. --Pugilist 21. nov 2009, 11:07 (CET)
(redigeringskonflikt) Nope - at være venstreorienteret behøver ikke at relatere til et bestemt parti. Det er et spørgsmål om synsvinkel, og andre ville med lige så god ret kunne sætte POV på Liberal - Nico 21. nov 2009, 11:11 (CET)