Spring til indhold

Wikipedia:Landsbybrønden/Artikel om at skrive gode tekster til nettet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artikel om at skrive gode tekster til nettet[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne starte en artikel om at skrive gode, læsevenlige tekster til nettet. Så vidt jeg har kunnet søge mig frem til, eksisterer der endnu ikke sådan en artikel i den danske wikipedia.

Har I nogle forslag til, hvor jeg bedst placerer en sådan artikel? Jeg har oprettet et link til den på siden "Kommunikation". Har I nogle bedre forslag?

Jeg forestiller mig artiklen udformes som en samling gode råd til at skrive nettekster, passer det ind i Wikipedia? Som I nok kan fornemme, er jeg temmelig ny i dette hjørne af nettet. (Skrev 85.82.232.51 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Smag og behag er meget forskelligt, jeg har fundet mange gode tekster på nettet - men du kunne starte med at lave en! --Villy Fink Isaksen 12. mar 2008, 22:16 (CET)
Undskyld - jeg har vist misforstået dit indlæg. --Villy Fink Isaksen 13. mar 2008, 20:34 (CET)
Nu ved jeg ikke hvordan du har tænkt dig at skrive den, men evt. kunne den linkses fra stilmanualen og lægges som fx Wikipedia:Gode tekster på internettet eller noget i den stil, og simpelthen gøre den til en guide. Hvis den bliver god kan den også komme på skribentforsiden. God arbejdslyst. - Mark Jensen 13. mar 2008, 20:37 (CET)