Wikipedia:Landsbybrønden/Bør jeg flytte billeder fra dansk Wikipedia til Commons?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bør jeg flytte billeder fra dansk Wikipedia til Commons?[rediger kildetekst]

Jeg har som bekendt lavet en del illustrationer og tegninger til artikler her på Wikipedia, og hele tiden tilstræbt at undgå dansk tekst direkte i billederne - oprindeligt med den "bagtanke" at det skulle være let for skribenter på de andre Wikipedia'er at bruge illustrationerne i deres egne artikler. Dette er sket i i hvert fald ét tilfælde; de små billeder af roterende legemer i artiklen om inertimoment blev på et tidspunkt kopieret til den svenske artikel om samme emne.
Bør jeg begynde at flytte disse illustrationer til Commons, eller skal det være op til skribenter på de andre sprogversioner at afgøre hvilke billeder der er tilpas "bredt anvendelige"...?
Peo

Hej Peo
Jeg synes du skal flytte dem til Commons. Efterhånden bliver det der man leder efter billeder, så hvis vi har illustrationer liggende lokalt på den danske Wikipedia tror jeg de bliver overset. Jeg har også selv tænkt mig at flytte mine billeder til Commons. Det er dog temmelig bøvlet at flytte fordi alle illustrationer skal have en kategori og i øjeblikket også en egen side på Commons, så hvert billeder giver en del arbejde. Men men der er jo heldigvis ingen tidsfrist. Mvh Malene Thyssen 24. mar 2005 kl. 08:54 (CET)
Nu har jeg oprettet mig som bruger på Commons - men nu viser det sig at jeg i mange tilfælde glad og fro har lavet mine billeder, tilpasset størrelsen og uploadet dem her på den danske Wikipedia, og så af pladshensyn slettet de store, detaljerede versioner fra mit eget system. For de billeders vedkommende som jeg har lavet med POV-Ray (se http://www.povray.org/) kan de dog laves på ny - men oftest er de henvisningsnumre jeg gerne sætter på, lavet "manuelt" med et tegneprogram, så på'en igen...!
Nu er jeg så småt begyndt på at lave nye, store versioner af POV-Ray-billederne - og denne gang uploader jeg dem i store versioner, og sammen med det "kode" der får POV-Ray til at lave disse billeder, så andre kan rette og tilpasse dem.
Peo
Suk ja jeg kender godt problematikken - nogle af mine tidlige fotos er kun lagt op her i en størrelse 300 x 200 eller noget i den stil. Når jeg uploader til Commons vil jeg gerne uploade i lidt større format - såee når jeg nu ikke har gemt arbejdsfilerne må jeg også til at billedbehandle igen - træls. Mvh Malene Thyssen 7. apr 2005 kl. 08:58 (CEST)