Spring til indhold

Wikipedia:Landsbybrønden/Baggrundsfarve i "Forskelle mellem versioner"

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Baggrundsfarve i "Forskelle mellem versioner"[rediger kildetekst]

Jeg synes til tider, at det er svært at se, hvilke ændringer der præcist er foretaget fra én version af en artikel til en anden - især hvis der kun er fjernet mellemrum i teksten. Hvad med om der blev indført en forskellig baggrundsfarve i den ændrede tekst under "Forskelle mellem versioner" -- inspireret af den norske Wikipedia: f.eks.: Link 1. Sammenlign f.eks. med: Link 2, hvor det er meget sværere at se, hvor passagen er ændret. --C.Thure 13. feb 2008, 20:36 (CET)

Det var en rigtig god ide. Jeg har også tit kæmpet for at finde usynlige tegn eller punktummer etc. Og nogle af os bliver ikke lige frem bedre seende med årene :-) --Arne (Amjaabc) 13. feb 2008, 20:45 (CET)
Til dem der bruger Firefox browseren kan jeg anbefale WikiEd. Den er beregnet til at give flere redigeringsmuligheder, men selv med dette giver den en lille knap under forskelsvisning som er meget god til at vise forskellen. Find mere info på en:User:Cacycle/wikEd. --Broadbeer, Thomas 14. feb 2008, 15:36 (CET)
WikiEd er da iøvrigt temmelig smart. Hvis nogen har mod på at lave en oversættelse, så syntes jeg da vil skal have den gadget her også. --Christian List 15. feb 2008, 05:25 (CET)

WikiEd er sikkert smart, men jeg kunne godt tænke mig, at der blev taget hånd omførnævnte forslag centralt på wiki-serveren, så det ikke er op til den enkelte at installere et add-on. Eventuelt inspireret fra den norske Wikipedia. --C.Thure 15. feb 2008, 08:36 (CET)

Ok, nu er jeg ikke særlig aktiv på andre wikier så jeg havde ikke lige set deres system. Det burde vel bare være en henvendelse til Wegge eller Christian List væk? --Broadbeer, Thomas 15. feb 2008, 10:05 (CET)

Lækkert, Wegge! Nu kan vi være med igen, selvom vi skulle være trætte. --C.Thure 16. feb 2008, 21:14 (CET)