Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp til at indsætte personer under datoerne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hjælp til at indsætte personer under datoerne[rediger kildetekst]

Der mangler en patrulje til at sætte personer ind på siderne!!

f.eks James Brown skal han sættes ind på det år og dato han er død. Det gælder ligeledes også hvornår han er født!!

Har siddet og sat en hele masse på og regner med at havde ca. 20-30 stykke ind.

Der mangler rigtig meget.--M 27. dec 2006 kl. 18:54 (CET)

Jeg tror at det er en opgave som bliver løst løbende ligesom alt andet her på Wiki. --Morten LJ 27. dec 2006 kl. 20:06 (CET)
Generelt er man altid velkommen til at tage fat i "Hvad henviser hertil" fra en dato og finde de personer, der har relevans. --Palnatoke 27. dec 2006 kl. 20:17 (CET)
Jeg laver for tiden en daglig gennemgang af datoartiklerne for den følgende dag, og her tilføjer jeg typisk en række navne på Født og Død-listerne baseret på "Hvad henviser hertil" samt den engelske side for datoen. Det giver løbende større forøgelse, men jeg tillader mig at være selektiv, for jeg synes ikke selv, at de alenlange engelske lister er særligt brugbare. I øvrigt bruger jeg også Politikens oversigt over næste dags fødselarer, som ofte giver nye navne, der vil være relevante at medtage artikler om.
Jeg holder også øje med nyligt afdøde i diverse medier og sætter dem ind på denne side, men samtidig sætter jeg dem ind på aktuelt årstal (og i visse tilfælde aktuel dato), men der er jo et hav af ældre artikler, hvor dette ikke er gennemført, så god arbejdslyst til M! -- Arne 22. jan 2007 kl. 11:55 (CET)