Spring til indhold

Brugerdiskussion:Anetheil

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Anetheil!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 30. jun 2010, 11:48 (CEST)

Hejsa og velkommen til. Jeg kan se at du er flittigt i gang med Luftsolfanger og tak for det.

Jeg kan dog også se at visse vendinger går igen fra sunecoairs hjemmeside og jeg gætter derfor på at du har en tilknytning til dem, siden du bruger deres materiale. Alt materiale her på Wikipedia skal være frit, dvs. det skal kunne bruges til andre formål af andre mennesker, inkl. 3. part og til kommercielt brug.

Da indholdet i artiklen ser ud til at være publiceret før (det være sig på et intranet eller i en brochure), er det derfor vigtigt at der foreligger en tilladelse til at det må bruges her på Wikipedia.

Derfor vil jeg gerne bede dig (eller en anden, som kan tege den beslutning) om at sende en email til info-da@wikimedia.org, hvor I angiver at materialet frit må anvendes. Her er en skabelon, som kan anvendes. Mvh Knud Winckelmann 30. jun 2010, 11:55 (CEST)

Hej igen. Det vil nok være en god ide lige at bruge et kvarters tid på at læse henvisningerne i den ovenstående velkomst igennem, så du får en forståelse for hvordan værktøjer som Forhåndsvisning og beskrivelsesfeltet fungerer. På siden om stilmanualen kan du desuden se hvordan en god artikel er bygget op. Mvh. Knud Winckelmann 30. jun 2010, 12:38 (CEST)
Hej igen. Jeg kan se at du bliver ved med at fjerner kilder-skabelonen, samt at genindsætte intro-tekskten. Det vil jeg gerne bede dig om at lade være med. Der er nogle krav til hvordan en artikel skal se ud, som nævnt ovenfor, og lige nu overholder artiklen ikke disse krav.
Kunne du lige bekræfte at du har forstået mine tips, så vi undgår misforståelser? Mvh Knud Winckelmann 30. jun 2010, 13:17 (CEST)


Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
– Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Hvis du ikke mener at du har bidraget med noget af det ovenstående, så gør mig opmærksom på det. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen Algiz 30. jun 2010, 13:39 (CEST)

Jeg laver ikke reklame. Jeg vil blot oprette en artikel for virksomheden SUN ECO AIR. Jeg kan se virksomheden Solarventi har en artikel om sig liggende. Da SUN ECO AIR laver lignende, men efter min mening bedre produkter, synes jeg også de fortjener en artikel herinde. Artiklen har et rent informativt formål.(Skrev Anetheil (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ok, men du må lige taget det med ro og finde ud af hvordan tingene fungerer her på Wikipedia. Jeg kan se at du bruger Sun Eco Airs billeder og materiale. Har du lov til det? Hvis du er tilknyttet firmaet, bør du ikke skrive om dem. Hvis ikke, så må du ikke bruge deres materiale uden tilladelse. Mvh Knud Winckelmann 30. jun 2010, 14:07 (CEST)

Jeg er ikke tilknyttet firmaet, men har fået lov til at benytte deres materiale. Der skulle gerne være sendt en mail i forhold til artiklen om luftsolfangere med en tilkendegivelse fra virksomheden.

Hjælp: I artiklen om luftsolfanger, står der, at der mangler kildehenvisining. Jeg har forsøgt at læse om det i det link der er, men jeg forstår ikke hvad det er jeg skal gøre eller hvordan. (Skrev Anetheil (diskussion • bidrag) 30. jun 2010, 14:13. Husk at signere dine indlæg.)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Algiz 1. jul 2010, 09:07 (CEST)