Diskussion:Aleqa Hammond

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Rune Eklund Meidell (1. november 2016). "Folketingspolitikere sletter indhold fra Wikipedia: Her er eksemplerne". Berlingske.{{cite news}}: CS1-vedligeholdelse: Dato automatisk oversat (link)

Hej der er rigtig mange fotos af de grønlandske politikere som ikke er der.... Hvordan skaffer man? mvh lena--Lena Dyrdal Andersen 23. apr 2010, 16:42 (CEST)

Det er et velkendt problem. Der er en række løsninger:
  • Man kan selv tage billeder
  • Man kan afvente at statsansatte i USA tager billeder
  • Man kan spørge motivet
  • Man kan spørge fotografer
I de to første tilfælde er rettighederne nemme nok (ens egne billeder råder man selv over, mens billeder taget af den amerikanske stat er under "public domain"). I det tredje og fjerde tilfælde er der det praktiske problem at man skal have tilladelse fra ophavsretsindehaveren, hvad der kan være besværligt.. --Palnatoke 23. apr 2010, 17:01 (CEST)
Ja det lyder rigtigt men det er også besværligt at sidde og uploade alle de fotos især når man ikke ved hvordan. Kunne man ikke have en eller anden standardemail som også indeholder en beskrivelse af hvordan fotos oploades til wikimedia. Denne kunne man så sende til personerne - mange offentlige personer ville vel bare sende den videre til IT-afdelingen også få den publiceret. Men hvordan skulle den lyde - og findes den allerede?--Lena Dyrdal Andersen 24. apr 2010, 16:07 (CEST)