Diskussion:Det Tekniske Fakultet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Som ansat på Det Tekniske Fakultet har jeg oprettet et oplæg til artiklen. Er der en som har tid til at kigge på Bruger:Madsgormlarsen/Sandkasse2 med kritiske øjne, og hvis det kan godkendes så oprette artiklen Det Tekniske Fakultet.

Her er et udgangspunkt for videre formatering:
http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandkassen&oldid=3331852
Alle de eksterne henvisninger må man kunne finde på http://www.sdu.dk/tek som allerede under billedet.
-- Mvh PHansen 6. aug 2009, 09:36 (CEST)

Hej PHansen

Ok, så du forslår slet ingen eksterne henvisninger i bunden af artiklen? Det er helt ok, jeg fjerner det sidste link. (Skrev Madsgormlarsen (diskussion • bidrag) 6. aug 2009, 09:41. Husk at signere dine indlæg.)

Alle disse links skulle vel med en god hjemmeside kun være ét klik borte? Prøv også at finde et par stykker at gøre til blå links under "Historie"; se mit indledende forsøg; desuden kan institutnavne være i kursiv -- Mvh PHansen 6. aug 2009, 10:26 (CEST)


Hej PHansen

Jeg havede ikke lige bemærket at du oprette en side i sandkassen, altså ikke i min sandkasse. Jeg arbejder videre ud fra dine forslag, men det bliver først lidt senere. Tak for hjæplpen.

Nej - mange af ting jeg har nævnt i eksterne links er ikke at finde på TEK's egen webside, men de behøves jo heller ikke nødvendigvis være at finde i Wikipedia.

Jeg vender tilbage.

Mange hilsner Mads Madsgormlarsen 6. aug 2009, 12:10 (CEST)

Hej PHansen

Nu har en anden bruger / administrator redigeret i Bruger:Madsgormlarsen/Sandkasse2 institutter er med kursiv osv, kan jeg få dig til at tage en kig på den og se om den kan godkendes?

Mange hilsner Mads Madsgormlarsen 6. aug 2009, 15:22 (CEST)

Hovsa, det er ikke en anden bruger, det er dig PHansen som har skrevet det færdigt, tak for det. Ser flot ud. Håber du vil ligge det op under Det Tekniske Fakultet.


Mange hilsner Mads

Nu da hele det ovenstående er forældet, kan man så tillade sig at slette den del af debatten. Altså ikke fra historikken, men bare her på siden?

Omkring sammenskrivning af artikel om Odense Teknikum, så skal man nok finde ud af hvad har skolen faktisk heddet på forskellige tidspunkter. Har den f.eks. nogensinde heddet Odense Teknikum, eller hed den Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum? Men jeg ser ikke noget problem i at artiklen om Odense Teknikum bliver en del af den historiske del af Artiklen om Det Tekniske Fakultet Mads Gorm Larsen 7. aug 2009, 08:55 (CEST) (ansat på det Tekniske Fakultet)

To ting: Nej, vi sletter ikke diskussioner. Heller ikke selv om de er forældede. Det fremgår vel af artiklerne hvad institutionen har heddet?!--Brandsen 7. aug 2009, 08:58 (CEST)
Hej Brandsen

Ok, ingen sletning herfra, og du har ret i det med navnene. Jeg tror faktisk det vil være forkert at slette artiklen om Odense Teknikum, fordi det ellers ville betyde at man heller ikke kunne have artikler om alle de andre gamle skoler som er lagt ind under det Tekniske Fakultet. Jeg mener at Mads Clausen Instituttet har har lignede forhistorie og begyndte som http://da.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8nderborg_Teknikum, og kommer fra en ingeniørhøjskole. Så hvis vi skal have forhistorien med om alle de gamle ingeniørhøjskoler med i artiklen om Det Tekniske Fakultet, så bliver artiklen enten så kort at der ikke står noget af værdi om Odense og Sønderborg Teknikum eller den indeholder alt for meget om historien bag Det Tekniske Fakultet. Men det er bare min vurdering, jeg har ikke så stor erfaring med at skrive artikler til Wikipedia.

Mads Gorm Larsen 7. aug 2009, 09:11 (CEST) (ansat på TEK)

Som du kan se på artiklen Danmark behøver længde i sig selv ikke være et problem. Der ville jo blive lavet redirigeringer fra Sønderborg Teknikum, IOT osv. til den samlede artikel om Det Tekniske Fakultet. Korthed er ikke mål i sig selv - men overskuelighed er i mine øjne en god Wikipedia-dyd. --Brandsen 7. aug 2009, 09:20 (CEST)
Du har ret i at længde ikke behøver være et problem, men at overskuelighed må være målet. På den anden side kongeriget Danmark er jo en enhed, men vi giver dog Grøndland sin egen Wiki artikel :-) Jeg mener vi opnår en størrer overskuelighed ved at opdele i rimeligt logiske enheder, Sønderborg Teknikum havede f.eks. en specifik geografisk placering, den kan man på en mere overskuelig og brugbar måde angive når Sønderborg Teknikum får sin egen artikel. Man må selvfølgelig vurderer på hvor lille en logisk enhed skal være førend den bliver ligegyldig, og blot kan placeres under en størrer enhed. Men jeg mener dog at de historiske intitioner som Odense og Sønderborg Teknikum er store nok til at de kan få egen artikel. De har jo haft egne historiske bygninger, motto, geografisk placering, historiske personer som har taget eksamen på stedet, der er skrevet bøger om institutioner osv. Så jeg vil mene de bliver bedst repræsenteret i artikeler for sig selv. (Skrev Madsgormlarsen (diskussion • bidrag) 7. aug 2009, 11:23. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg vil gerne stille et forslag om at sammenskrivningsforslag fjernes. Mads Gorm Larsen 30. aug 2009, 23:03 (CEST)

Da der ikke har været nogen indvendinger, så fjerner jeg forslag om sammenskrivningsforslag, men er åben for debat om emnet.

8. sep 2009, 09:59 (CEST) ansat på Det Tekniske Fakultet.
En række meget små fejl

Der står "Alle fakultetets aktiviteter er beliggende på Niels Bohrs Allé i Odense." dette er ikke korrekt da der er et fakultet i Sønderborg - Alsion.

Der står "Fakultetet udbyder nu 10 diplomingeniøruddannelser, 8 civilingeniøruddannelser og 1 kandidatuddannelse " Leder til misforståelser. En civilingeniøruddannelse er jo reelt også en kandidatuddannelse – ITPD er blot ikke en ingeniøruddannelse (cand. polyt) men en cand. scient

Der står "I forbindelse med en større udvidelse af Syddansk Universitet på Campusvej, er det planen at samle alle fakulteter her.” " Dette kan også misforståes, det hele samles ikke der. Det er kun aktiviteterne i Odense. Satellitcampuserne lukkes ikke ned.

Jeg har ikke lige fået lavet er oplæg til alternative tekster, men det gør jeg snarrest.

Mads Gorm Larsen 9. nov 2009, 15:48 (CET)