Diskussion:Man rejser sig fra bordet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Maleriets navn?[rediger kildetekst]

Både introen og infoboksen antyder, at dette maleri i virkeligheden hedder "Aftenselskab hos Familien Moresco", men artiklen ligger under "Man rejser sig fra bordet". Det virker forkert, at artiklens navn ikke er det førstnævnte i introen og det øverste i infoboksen. Bør dette rettes eller artiklen flyttes? Pinger Bruger:Urbandweller, der har oprettet artiklen (men ikke er aktiv) og Bruger:Villy Fink Isaksen, der vistnok skriver om malerier.
- Sarrus (db) d. 14. maj 2024, 19:42 (CEST)[svar]

Maleriet er nævnt her: https://www.kulturarv.dk/kid/VisWeilbach.do;jsessionid=DD05E3838C611470B031CD8289417FA6?kunstnerId=1019&wsektion=vaerker som "Man rejser sig fra bordet", og i omtale på Politiken med samme navn. Det kan selvfølgelig har andre kaldenavne det oplever man ofte. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. maj 2024, 20:44 (CEST)[svar]
Det er også omtalt her med begge navne: http://kunstnyt.dk/tuxen-bordet040111.htm --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. maj 2024, 20:47 (CEST)[svar]
Jeg har tilladt mig at bytte rundt på dem jf. indledende kommentar og ovenstående svar. Men ser nu, at titlen i artiklen er "Man rejser sig fra Bordet", mens artiklens navn er "Man rejser sig fra bordet". Bør det ikke også være ens?
- Sarrus (db) d. 14. maj 2024, 21:06 (CEST)[svar]
Jeg har retter Bordet til bordet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. maj 2024, 21:35 (CEST)[svar]