Wikipedia-diskussion:Anmodning om botassistance

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Listen over interwikibotter er i mine øjne ved at være forældet. Den mangler at blive opdateret med de mange nytilkomne interwikibotter. Kan dette ordnes? På forhånd tak. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 13. maj 2009, 17:38 (CEST)[svar]

Ja, det kan man vel godt. Personligt ville jeg hellere slette listen end bruge tid på at vedligeholde den. Gør den liste nogen nytte? Byrial 13. maj 2009, 22:39 (CEST)[svar]
Det tror jeg ikke. Den blev vist i sin tid oprettet fordi folk ikke helt var klar over hvilke bots der gjorde hvad og hvem man kunne spørge hvis man ville have gjort et bestemt stykke arbejde, men da der netop kommer flere og flere bots og deres ejere deltager i debatter hvor udfaldet kræver en bot, skal de nok tilbyde deres service i stedet for at man skal finde en bestemt bot. -- Broadbeer  aka  Thomas  13. maj 2009, 23:44 (CEST)[svar]
Enig med Byrial og Broadbeer/Thomas. Vi kunne fjerne den manuelle liste og henvise til den automatiske. I øvrigt er det nok langtfra alle botter som var aktive i 2005, som stadigvæk er aktive. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 17. maj 2009, 08:43 (CEST)[svar]
Konklusion: Da der er gået 1½ måned, og ingen ser ud til at protestere, vil jeg hermed udkommentere den manuelle liste og erstatte den med et link til den automatiske. mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 5. jul 2009, 21:04 (CEST).

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Jeg har sat {{flyt|Wikipedia:Anmodning om botassistance}} på siden og foreslår den flyttet til det nævnte navn.

Det nye navn beskriver bedre sidens formål. Tidligere blev den også brugt til bl.a. beskrivelse af bots og deres ejere, men i dag bruges den blot til anmodning om botassistance.

Hvad siger I andre til flytningen? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. okt 2009, 19:47 (CEST)

Jeg ser ingen grund til at flytte siden - men kan blot beklage at der åbenbart ikke er nogen botejere, der har "bidt på krogen" i forhold til de bot-ideer, der er lanceret på siden. --Palnatoke 18. okt 2009, 19:54 (CEST)
Flyt bare for min skyld - hvis det kan gøre den lettere at finde. Mht. at "bidde på" så er det ikke nok med vilje. Man skal også have tilstrækkelig teknisk kunnen. Jeg kunne eksempelvis sikkert sagtens få flyttet stubbene til bunden, men det ville kræve at alle artikler med stubbe blev redigeret et par gange. Det synes jeg er lige i overkanten for at få styr på kosmetikken. --MGA73 26. okt 2009, 19:29 (CET)
Også for min. Det ville i hvertfald være meget logisk hvis alle anmodningssider starter med "Anmodning om". Det ser dog ud til at "Idéer til nye botopgaver" ikke har været en succes, så det kan imo godt fjernes, medmindre Palnatoke (eller andre for den sags skyld) er meget imod... --Masz 26. nov 2009, 17:10 (CET)

Hvorfor har Bruger:EdwardsBot hverken botflag eller blåt brugerside link? Er ugentlig uddeling af nyhedsbreve fra (bl.a.) Wikidata redigeringer som man behøver at lægge mærke til? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. mar 2013, 19:49 (CET)

Problemet nu (formentlig) fixet. Brugersiden oprettet ved hjælp af {{bot}} og ejeren underrettet. God aften og god weekend fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. mar 2013, 20:55 (CET)
Hvis denne bot får botflag, får modtageren af dens beskeder (som udgangspunkt) ikke en gul bjælke foroven, der fortæller, at der er kommet en besked.
- Sarrus (db) d. 8. mar 2013, 21:08 (CET)
Men de gange jeg har fået Wikipediajournalen af en (registreret) bot, har jeg da fået en gul bjælke. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 9. mar 2013, 09:05 (CET)
Det er korrekt. Jeg skrev også "som udgangspunkt". Jeg hæftede mig bare ved, at der på Speciel:Grupperettighedsliste står, at "Mindre ændringer på diskussionssider markerer ikke disse med nyt indhold (nominornewtalk)", men havde overset (kiggede der ikke i går, inden jeg skrev ovennævnte), at der står "mindre". Dermed lader det til, at brugeren har ret i, at den gule bjælke kommer, hvis man ikke markerer det som "mindre".
- Sarrus (db) d. 9. mar 2013, 09:15 (CET)

Spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej alle I gode Bot-brugere. Er det muligt at sætte en bot til automatisk at oprette forslag på WP:FLYT og WP:SSKRIV når de rette skabeloner bruges? Tøndemageren 29. mar 2020, 14:09 (CEST)