Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp til tegneserieliste

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hjælp til tegneserieliste[rediger kildetekst]

I juli sidste forsøgte undertegnede at lave en skabelon beregnet til lister med mangabind baseret på Skabelon:Japansk afsnitsliste, som Mads Ren`ai oprettede tilbage i januar 2009. Resultatet, Skabelon:Mangaliste, kom imidlertid ikke til at fungere tilfredsstillende, da jeg løb sur i koderne, og det blev derfor umiddelbart lagt til side. Med noget tilpasning kunne den imidlertid måske også bruges til vestlige tegneseriealbum som en generel Skabelon:Tegneserieliste. Det kræver imidlertid, at nogen der har forstand på koder kommer til hjælp. Mine tanker om hvordan resultatet kan eller bør være fremgår af Skabelondiskussion:Mangaliste.

Mads Ren`ai har ikke været aktiv siden februar 2011, og Anigif, der oprettede Skabelon:Afsnitsliste, har været fraværende siden august 2011, så de kan ikke rigtig spørges. Men måske andre kode- og skabelonkyndige kan hjælpe?

Apropos afsnitslisterne så er jeg også rendt ind i, at de ikke tager højde for afsnit sammensat af to eller flere mindre afsnit med hver deres titel. I forbindelse med en oversættelse af en:Seitokai Yakuindomo kunne jeg ellers netop godt bruge en dansk pendant til en:Template:Japanese episode list multi-part. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. maj 2013, 21:41 (CEST)[svar]