Diskussion:Søetatens Pigeskole

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Bygningskulturens Hus holder ikke længere til på adressen[rediger kildetekst]

Efter Realdanias seneste restaurering af huset, lejes det nu ud til et konsulenthus.

Jeg tænker, at det er passende at omdøbe (og omskrive) artiklen. Oscarborn (diskussion) 26. jun. 2023, 14:00 (CEST)[svar]

Tak for at gøre opmærksom på det, - den er nu flyttet til Søetatens Pigeskole, og omskrevet. - Nico (diskussion) 26. jun. 2023, 16:52 (CEST)[svar]
Tak Nico,
Eftersom bygningskulturens hus er flyttet, foreslår i den forbindelse også at omskrive de første to afsnit til det følgende:
"Søetatens Pigeskole, tidligere Bygningskulturens Hus, ligger i Borgergade 111 i København. Bygningen blev opført i 1858, oprindeligt som pigeskole for børn af de ansatte i Søetaten, men efter kun ti år blev den omdannet til søkadetskole og også kendt som Gernersgades Kaserne.
Bygningen er tegnet i historicistisk stil af arkitekt Bernhard Seidelin, og blev fredet i 1992. Realdania By & Byg ejer i dag Søetatens Pigeskole og gennemførte 2020- 2022 en omfattende indvendig restaurering af huset, der nu er genåbnet som erhvervsejendom."
Hvad synes du? Oscarborn (diskussion) 11. sep. 2023, 15:03 (CEST)[svar]
Lyder fornuftigt. Du er velkommen til selv at gå ind og lave ændringerne.- Nico (diskussion) 11. sep. 2023, 15:53 (CEST)[svar]
Fedt, hermed gjort. Oscarborn (diskussion) 14. sep. 2023, 09:53 (CEST)[svar]