Diskussion:Thorvald Kragelund Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil gerne hører hvordan jeg skal angive kilder, der ligger uden for internettet ?


Overlærer Kragelund Jensen var som beskrevet lærer i Udby Sogn, og jeg fandt ham tilfældigt i et arkiv i den gamle skolebygning for år tilbage. Hvor dette arkiv er i dag har jeg ingen ide om da skolen efterfølgende er renoveret. Lærer og pedagoger på skolen kender også til overlærer Kragelund og ved nøjagtig hvor hans familie boede på skolen, men det kan vel heller ikke regnes som kildeangivelse ??


Indtil jeg fandt ham i det arkiv, troede jeg faktisk heller ikke rigtigt på historierne vi hørte om denne overlærer.


Jeg oprettede denne side i håb om at der med tiden vil komme meget mere information frem om overlæreren, da wiki jo er dynamisk og kan ændres af alle med viden om et specielt emne.


Og da jeg samtidig kunne se en masse andre lign. historier om personer, her på wiki både på dansk og udenlandsk, så falder min beskrivelse på ingen måde udenfor hvad wiki i øvrigt indeholder.


Jeg er selvfølgelig meget interesseret i at få lavet siden helt korrekt både så den er historisk korrekt og så den ikke længere behøver de ovenstående "advarsler". Jeg håber derfor på at modtage jeres hjælp til at få tilpasset siden så den bliver 100% inden for standarden.(Skrev 5.103.163.245 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)