Diskussion:Vedplanter med karakteristiske frugter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lidt subjektiv liste (jeg ved dog ikke hvad man skal gøre andet end evt. at slette den)... --Anjoe (Anders) 9. jun 2005 kl. 01:13 (CEST)

Hvis vi erstatter smukke med dekorative, er vi tættere på noget, som kan bruges - så er vi ovre i det pyntegrøntfaglige. --Palnatoke 9. jun 2005 kl. 01:18 (CEST)
:-) ja, men jeg kunne fx også skrive en dekorative kvindelige musikere. Sagen er vel, at en sådan bedømmende liste ingen rolle har at spille på Wikipedia. - Selvom jeg da umiddelbart også synes det er synd at slette denne... --Anjoe (Anders) 9. jun 2005 kl. 01:44 (CEST)
Jeg har svært ved at se problemet. En sådan liste er da lige så relevant som mange andre artikler. Man kunne sætte lidt tekst på som forklarer at det drejer sig om haveplanter som ofte dyrkes for deres karakteristiske frugters skyld (det formoder jeg er det er?), og smide artiklen i kategori:havedyrkning (foruden kategori:vedplanter). Og hvis ordet "snuk" virkelig" er så farlig, kunne det udskiftes med "karakteristiske". Hvad siger vores havebrugsekspert (Sten)? Byrial 9. jun 2005 kl. 07:25 (CEST)
Planter dyrkes med forskellig hensigt, men i store træk kan formålet deles i to: pryd og nytte. Frugtbærende planter er ingen undtagelse (selv om der er overlapninger!), og man ser jævnligt oversigter med træer og buske, der dyrkes for den æstetiske effekt, frugterne giver. Om man skal kalde effekten "smuk" er sandt nok subjektivt i én eller anden grad, men jeg har en fornemmelse af, at ordet er en konklusionsmarkør, der giver til kende, at man har diskuteret med sig selv og andre om denne plantes frugtbæring og er nået til den fælles opfattelse, at den bør kaldes, ja: smuk. Af samme grund mener jeg, at det er forsvarligt at lave sådan en liste, men at den den bør indledes med en manchet, der forklarer disse ting. Det skal jeg gerne påtage mig at gøre snarest. --Sten Porse 9. jun 2005 kl. 09:23 (CEST)

Sletningsønske[rediger kildetekst]

Artiklen kan slettes, nu da en kategori rummer samme sæt af oplsyninger i en form, der kan udvides løbende.--Sten Porse 26. sep 2006 kl. 23:03 (CEST)