Diskussion:Wimbledon-mesterskabet i herresingle

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
London Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt London, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Londonrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Undrer mig over listen, hvor der er givet point i henhold til nedenstående.

   Champion 10 point
   Finaletaber 8 point
   Semifinaletaber 6 point
   Kvartfinaletaber 5 point
   Runde 4 taber 4 point
   Runde 3 taber 3 point
   Runde 2 taber 2 point
   Runde 1 taber 1 point
   Et nul angiver, at en spiller ikke har medvirket et mellemliggende år

Er det en gængs type liste for denne slags data? Hvordan vedligeholder vi listen? – Henrik Hansen (diskussion) 14. aug 2013, 13:23 (CEST)

Ovenstående omtalte liste er hverken en gængs, autoriseret eller retvisende liste over de 250 bedste spillere i mesterskabets historie. Denne form for rangering anvendes ikke af nogen officielle organer, og afspejler eksempelvis på ingen måde f.eks. hvor mange ranglistepoint spillerne modtager. Det virker endvidere ikke retvisende at fem nederlag i anden runde rangerer på lige for med et mesterskab. Der findes endvidere ingen kilde til at verificere, om listen er udregnet korrekt. Det kan derfor ikke betegnes som encyklopædisk indhold. --Henrik Hansen (diskussion) 16. jul 2019, 19:15 (CEST)