Skabelondiskussion:PD-old

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Begrundelse for at have været død i 70 år[rediger kildetekst]

Note: Denne licens er ikke gyldig såfremt, der ikke angives en begrundelse for, at ophavsmanden har været død i over 70 år!

... begrundelse ... - Er det dødsårsag, nekrolog eller udskrift fra offentlig register der tænkes på?--PHansen 25. feb 2007 kl. 19:20 (CET)


Måske ikke den bedste formulering. Men tanken er, at brugeren skal argumentere for, at ophavsmanden har været død i over 70 år. Dette for at undgå, at der bare lægges et billede op og skabelonen smækkes på uden yderligere oplysninger.
Der er således ikke nødvendigvis tale om, at der skal fremvises erklæring fra folkeregisteret eller erklæring fra ophavsmanden selv.
Hvis du kan finde på en bedre formulering er "redigér"-knappen jo ikke så langt væk :) --|EPO| 25. feb 2007 kl. 19:30 (CET)


OK, nu er det jo nærmest fordi det er den eneste licensform jeg hidtil har brugt; jeg vil holde mig i god afstand fra grænsen. Og så må jeg medgive at jeg ikke lige kan finde på noget bedre. -- Mvh PHansen 25. feb 2007 kl. 19:40 (CET)

Måske er "argumentation" et bedre ord. Så kan man nøjes med at oplyse, hvornår vedkommende døde. Så slipper man også for at maile frem og tilbage mellem jorden og himlen. --|EPO| 25. feb 2007 kl. 19:44 (CET)

Ja, det er jeg helt med på. -- Mvh PHansen 25. feb 2007 kl. 20:08 (CET)

Skabelon for gamle fotografiske billeder?[rediger kildetekst]

Dansk ophavsret på fotografier som ikke kan betegnes som kunstværker, udløber 50 år efter fremstillingen (Ophavsretloven § 70).

Skellet mellem fotografisk værk og fotografisk billede som er uklart, er diskuteret nærmere på Wikipedia:Landsbybrønden/Ophavsret på billeder?#Ophavsret og fotografiske billeder.

Burde vi ikke have en skabelon svarende Commons Commons:Template:PD-Denmark50 på Dawiki i stedet at bruge denne her til det hele?

Byrial 30. apr 2007 kl. 01:51 (CEST)