Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Christian Giersing

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har bidraget til projektet siden maj 2007. Jeg synes selv, at jeg er godt inde i Wikipedia's politikker og normer, så jeg vil gerne ansøge om en status som administrator. Hvad siger I? --Christian Giersing 4. apr 2008, 18:49 (CEST)

Jeg har nu siden sidst indsat en del {{slet}}- og {{test}}-skabeloner. Er det blevet bedre med det? Christian Giersing 16. jul 2008, 17:16 (CEST)

  • Støtter Har ikke set til dig i hærværksbekæmpelsen, men jeg ved du vil gøre det godt :) --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 4. apr 2008, 18:53 (CEST)
  • Støtter ikke - Jeg synes bestemt, der bør have været en aktiv deltagelse i hærværksbekæmpelsen, på diskussionssider eller andre steder, der kan være med til at bevise, at du kan klare rollen. Jeg ville foretrække at se tiden lidt an før administratorstatussen tildeles, sådan at du kan få tid til aktivt at vise, at du har forståelse for politikkerne og normerne. --Sabbe 4. apr 2008, 19:02 (CEST)
  • Neutral -Mark Jensen 4. apr 2008, 21:39 (CEST)
  • Støtter ikke - Du har ydet en betydelig indsats med dine mange bil-relaterede bidrag, men jeg savner en egentlig begrundelse hvorfor du vil have status som administrator og hvad du vil anvende de ekstra muligheder til? --Froztbyte 5. apr 2008, 00:43 (CEST)
  •  Kommentar - Christian, som administrator kan man ikke ret meget mere end en menig bruger, men det giver mulighed for nemmere hærværksbekæmpelse, patruljering osv. Er dette grunden til ansøgningen, bør du skrive det? --‎‎‎‎CThure 5. apr 2008, 01:06 (CEST)
  • Støtter ikke Du har arbejdet meget med beskrivelsen af de forskellige bilmærker - og dette skal du bestemt have tak for. Men jeg savner et bredere engagement i projektet. Hvis du rigtig gerne vil være administrator og deltage i hærværksbekæmpelsen denne vej, så mener jeg, at du bliver nødt til at beskæftige dig mindre med biler og mere med bl.a. diskussioner og hærværksbekæmpelse. --|EPO| 5. apr 2008, 16:30 (CEST)
  • Støtter - Christian Giersing er en aktiv bidragsyder der har vist forståelse for Wikipedias politikker og normer, og dermed opfylder han vores nuværende politik for at blive administrator. Vi har ikke nogen politik om at man skal være aktiv i hærværksbekæmbelse eller være aktiv specifikt på diskussionssiderne, og jeg mener ikke vi skal indføre sådan en politik. --Christian List 5. apr 2008, 16:56 (CEST)
  •  Kommentar Personligt mener jeg, at man bør udvise forståelse for politikker og normer ved at hjælpe til med håndhævelse af disse, samt henvise til samme i f.eks. diskussioner. I dette konkrete tilfælde mener jeg, at brugeren har fokuseret stort på bilmærker (og al ære for det), men ikke overfor for andre udvist aktiv forståelse for politikker og normer. --|EPO| 5. apr 2008, 17:07 (CEST)

Vedr. administratorstatus[rediger kildetekst]

Der spørges om grunden til at jeg ønsker en status som administrator er, at jeg bedre kan støtte hærværksbekæmpelse. Det er det. --Christian Giersing 5. apr 2008, 09:18 (CEST)

2 for, 3 imod og en neutral. Anmodningen kan dermed ikke opfyldes. --Christian List 10. maj 2008, 15:13 (CEST)[svar]