Bruger:Rasmu~dawiki

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne side eller dele heraf lader til at være uretmæssigt kopieret fra http://rasmusms.bloggersdelight.dk/2014/05/biografi-2/
Alt indhold der indsættes på Wikipedia skal være i overensstemmelse med Wikipedias politik om ophavsret, og må som sådan kun kopieres fra kilder med en fri licens, og kun med tilstrækkelig kildeangivelse (hvis du har tilladelse til at bruge materialet, så send tilladelsen til info-da@wikimedia.org). Hvis ikke licensforholdene for denne side bliver afklaret inden for kort tid vil siden blive slettet for at beskytte Wikipedia mod eventuel retsforfølgelse.
Se evt. denne sides diskussionsside.

Rasmus Søndergaard er født i Slovakiet (1997 2.December på en tirsdag ) og overflyttet til Tjekkiet hvor han blev anbragt på et børne hjem i byen Kranov. I følge læger er Rasmus et barn ud af en søskende flok på 6. da Rasmus blev født forlod hans biologiske mor ham. man ved intet om faderen. Midt i Oktober år 2000 Bliver Rasmus adoptereret til Danmark Thisted af Else Kristine Søndergaard og Per Normann Søndergaard.

Rasmus Som fik navnet Majko Buggi på børnehjemmet blev kaldt fik det danske navn Rasmus Majko Søndergaard. Familien Søndergaard er en kristen familie. Rasmus vokser op med meget musik og bliver meget glad for musik.

2005 kommer på en Grundtvig/Koldsk friskole med det menneskesyn, at hvert menneskes liv er enestående, og skolen bygger på tillid og på anerkendelse. friskolen prioriterer musik højt på Thisted Friskole. På skolen starter hver morgen med sang og musik. da Rasmus kommer i femte klasse bliver han sat til at spille til morgensang hver morgen.

Rasmus lære der at præstere foran mange folk og bliver der meget god til at optræde på scener.

Rasmus Starter i 6 klasse med skrive sit eget musik i hånden da Pc programmer ikke var til på den tid. Rasmus er ikke blot kendt for sin lidenskab for musik- men også for sin humor.

Rasmus flytter i 7 klasse til en folkeskole Tingstrup i Thisted hvor han finder sammen med en kamerat Magnus Sandvad Thorhauge Magnus sætter sammen med Rasmus et filmhold op at stå. Rasmus kommer i komiker AFD. der han elsker sjov og spas. Rasmus skriver også meget musik til de film der blev lavet. i 2014 blev der en konflikt imellem de to venner der ødelagde et venskab der var ufattelig stærkt. i 9 klasse bliver Rasmus optaget på Danmarks eneste Klassiske Orkesterefterskole i Holstebro. Hvor der kun er musiklære med en Uddannelse fra konservatoriet eller på universitet. Rasmus Skriver i 2013 værket : Julemesse for fuld kor og orkester

                                                           2014 værket : Rosendahl for orkester 
                                                           2014 et     : Requiem   

I april møder Rasmus for første gang en pige han kan lide omvendt. det holder ikke ret lang tid før Rasmus indser at han ikke kan sætte en pige ind i hjertet med en førsteplads. den har han jo viet til Musikken. i 2013-2014 Falder Rasmus majko søndergaard for pigen Freja G. som han beskriver som noget af det smukkeste han har set i sit liv.