Bruger:S Starlight

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sydney Starlight eller S. Starlight, er en af de få mennesker som godt kan se en fremtid for Bornholm som et selvstændigt land. Hvis øen kunne løsrive sig fra det Imperialistiske Danmark, vil det ikke blive det mindste land i Europa. Faktisk langt fra!

Her et forslag til hvordan man kunne forstile sig et fremtidigt Bornholm.


Republik Bårrijnhålm - Republik Bornholm - Republic of Bornholm.

Indtægter til den Bornholmske stat skal komme fra… Erhversskat sat til 5 -10%. Det vil tiltrække en masse firmaer ikke bare fra Danmark, men hele verden. Desuden vil de Bornholmske producenter kunne konkurrere med samtlige lande omkring os grundet den lavere skat. Personskat sat til ca. 5%. Et skibsregister skal oprettes. Det vil komme til at dække en 30 – 40% af Bornholms udgifter. Et kasino (ejet af den Bornholmske stat) skal placeres i Rønna. Stor del af kunderne dér vil komme er fra krydstogtskibe. Derudover vil alle vare blive solgt momsfrit, hvilket blandt andet vil bevirke øget turist indtægter, på samme måde som i San Marino (hvilket også er en FRI miniput stat i Europa.

Det sociale sikkerhedsnet bevares, dog vil diverse services gå over til bruger betaling når éns indtægt overstiger en vis del ”rig”. Dette vil sikre at dem som har færre midler stadig kan få al den hjælp de har brug for.

Desuden vil forsvaret af øen og sø-redning blive udliciteret, kansje en Bornholmsk milits oprettes. Det Bornholmske sprog indføres som nationalt sprog. Sproget skal beskyttes så det ikke overgår til dansk eller engelsk. Det vil sige at de engelske ord som nu har overtaget danske ord, vil blive erstattet af bornholmske ord. F.eks. Airbag bliver til Luftpåse osv. Alle skilte og kort rettes til Bornholmsk. Tilflyttere skal kunne klare sig selv = ikke være eller blive afhængig af den Bornholmske stat.

Andre mål er at få oprettede et top-domain for Bornholm.

Eventuelt vil en konføderation med Skåneland komme på tale hvis frihed opnås for alle områder.


Kampen for et frit Bornholm foregår også på [Facebook[1]]