Brugerdiskussion:80.167.179.146

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ang. Mary-Kate og Ashely Olsen[rediger kildetekst]

Hej 80.167.179.146. Jeg har fjernet din ændring fra Mary-Kate og Ashley Olsen. Wikificering (altså at sætte noget i [[ og ]]) af årstal er generelt en god ide, men på en filmopstilling som den om Mary-Kate og Ashley Olsen tror jeg ikke det er nødvendigt.
Angående deres familie kunne det som sådan sikkert være relevant information, men det var desværre temmelig uoverskueligt. Hvis du kunne sammenflette det bedre med resten af artiklen (f.eks. som "de blev født 13. juni 1986 som døtre af Jarnette Fuller og David Olsen") ville det nok blive mere overskueligt. Om resten af familien har relevans for deres artikel skal jeg ikke kunne udtale mig om - det kan godt være. Men tak for dit bidrag alligevel :). Hvis du vil vide noget skal du endelig bare spørge. --Lhademmor 14. jul 2006 kl. 16:40 (CEST)

Ang. Hilary Duff[rediger kildetekst]

Hej igen. Jeg vil blot lige påpege at det ikke er nødvendigt at wikificere hvert et ord i en artikel. I artiklen om Hilary Duff behøver "storesøster", "far" og "mor" f.eks. ikke at wikificeres. 28 og September kan med fordel slås sammen til 28. september.
Se evt. mine rettelser i artiklen. --Lhademmor 14. jul 2006 kl. 16:50 (CEST)