Brugerdiskussion:Adam Sjøgren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På brugersiden skriver du: "[...] forstår ikke hvorfor sprogkode-0 ikke virker, når den er dokumenteret."

Det er fordi alle skabeloner til formålet ikke er oprettet endnu. Du er velkommen til at oprette de skabeloner, du savner - måske er der noget brugbart på babelsiden på Meta (eller link videre derfra). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. dec 2006 kl. 23:06 (CET)
Den væsentligste grund til, at de ikke er oprettet (på nær da-0) er, at der jo sådan set ikke er nogen her, der taler andet end dansk, med mindre de har angivet det i babelkoderne. Personligt gider jeg ihvertfald ikke angive de over 100 sprog, jeg ikke taler. Selvom du ikke har angivet det går jeg fx ud fra, at du ikke taler serbokroatisk, finsk og russisk. --Heelgrasper 14. dec 2006 kl. 23:16 (CET) PS: Hvis du kigger på det link, du selv har angivet, fremgår det i øvrigt, at det kun er da-0, der er oprettet, så det dokumenterer faktisk det modsatte af, hvad du siger ;) --Heelgrasper 14. dec 2006 kl. 23:18 (CET)

Kaare: Tak for tippet. Jeg kiggede ikke nærmere på hvordan man opretter skabelonerne da de så vidt jeg kan se er affattet på det sprog de omhandler, og de skabeloner jeg mangler er på sprog jeg ikke behersker, hvorfor jeg har meget svært med at skrive dem. --asjo 15. dec 2006 kl. 17:44 (CET)

Heelgrasper: På Hjælp:Babel står der at ens sprogevner opdeles i seks niveauer, og der gives et eksempel der viser "da" til "da-0". Det er helt entydigt formuleret og i overensstemmelse med min undren.

Hvad angår din begrundelse for at niveau 0 kun sjældent er oprettet, henviser jeg til beskrivelsen "da-0: Når du ikke behersker sproget", som er forskellig fra "Jeg ved intet om sproget", samt eksistensen af niveau 0.

Jeg antager at niveau 0 findes for at det skal være muligt at angive at man behersker mindre end de grundlæggende elementer i sproget (niveau 1), men mere end intet overhovedet (alle de sprog du ikke orker opregne) - ellers giver det ikke mening at have et niveau under 1. --asjo 15. dec 2006 kl. 18:01 (CET)