Brugerdiskussion:Fxfever

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Frigang (teknik) og Slør (mekanik)[rediger kildetekst]

Du er velkommen til at udvide og forbedre de to artikler Frigang (teknik) og Slør (mekanik); læs også deres diskussonssider: Diskussion:Frigang (teknik) og Diskussion:Slør (mekanik) (Husk at signere indlæg på diskussionssider) -- Mvh PHansen 14. feb 2007 kl. 19:34 (CET)

Maritime oneliner-opslag[rediger kildetekst]

Hvad siger du til at uddybe dine små opslag så de kan være lidt mere end ordbogsagtige oneliners? Jeg har tilføjet lidt "garniture" til David (maritim). Måske kunne du se på artiklerne fra de andre sprog - som jeg har indsat - og gøre det til en artikel.
Din Hæk (maritim) er omdirigeret til Agter. Disse små opslag er utilfredsstillende, og hvis du kender noget til området, kunne du måske udbygge dem til artikler: "andre sprog", kategorier, evt. billeder og altså mere tekst.
Her er et par eksempler der kan lette arbejdet, fx vedr skibe:

ships site:wikipedia.org

og til billeder:

ships site:commons.wikimedia.org

-- Mvh PHansen 15. feb 2007 kl. 13:06 (CET)

Ja ro på - en ting ad gangen. Det er vel ikke bedre at der ikke står noget end at der står lidt til at begynde med. Du er godt nok noget frembusende. --Fxfever 15. feb 2007 kl. 17:51 (CET)

Både og. Meget små opslag gør ikke meget nytte og er faktisk sletningstruede. Derfor kan det varmt anbefales at udgangspunktet er nogle linjer og ikke bare nogle ord. Hvis man ved en del om emnet skulle det vel ikke være det store problem at starte ud med f.eks. 5-10 linjer.
Jeg synes nu ikke PHansen er specielt frembrusende. Han gør dig pænt opmærksom på problematikken og giver dig endda nogle links du kan bruge til det videre arbejde. --|EPO| 15. feb 2007 kl. 18:00 (CET)

Ja, det er fint at den er sletningstruet, men det er da noget demoraliserende at der, mindre en 24 timer efter man er påbegyndt en artikel, er klager og trusler over den ikke fylder så og så meget --Fxfever 15. feb 2007 kl. 18:08 (CET).

Problemet er, at hvis folk kommer ind på en "artikel", der højst fylder 1-2 linjer, er de tilbøjelige til at browse væk fra Wikipedia og de fleste får det indtryk, at wikipedia ikke har noget indhold. Derfor er det bedre, at en artikel ikke ekstisterer med mindre den, som sagt ovenfor, har lidt mere indhold. På Wikipedia går vi ind for kvalitet fremfor kavntitet. --Broadbeer 15. feb 2007 kl. 18:26 (CET)

Javel Hr. Kaptajn.--Fxfever 15. feb 2007 kl. 18:33 (CET)

Nu var det ikke en ordre, men en forklaring på hvorfor dine artikler er blevet markeret, som de er. Vi prøver bare at få dig til at dele mere af din viden, da det er det Wikipedia går ud på :) --Broadbeer 15. feb 2007 kl. 19:00 (CET)