Brugerdiskussion:Gddea/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen for filen Billede:Henning jensen.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--|EPO| 16. dec 2007, 12:17 (CET)

Begrundelse for sletning af Hytteost[rediger kildetekst]

Jeg har slettet Hytteost, da den lader til at være hentet her. I tilfælde af der ikke står noget om rettigheder på siden, er der normal ophavsret, hvilket betyder, at man skal have rettigheder til at lægge teksten ud under GNU Free Documentation License. Du skal altså selv have skrevet teksten eller fået lov til at lægge den ud under denne licens. Dette skal anføres på sidens diskussionsside.

Du skal være velkommen til at oprette artiklen igen med dine egne ord, evt. med den nævnte side som kilde. Med venlig hilsen Sabbe 19. aug 2008, 11:40 (CEST)


Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. gentagent overtrædelse af ophavsretten

Jeg har slettet Nordisk Konvention om social sikring, da den lader til at være hentet [ her]. I tilfælde af der ikke står noget om rettigheder på siden, er der normal ophavsret, hvilket betyder, at man skal have rettigheder til at lægge teksten ud under GNU Free Documentation License. Du skal altså selv have skrevet teksten eller fået lov til at lægge den ud under denne licens. Dette skal anføres på sidens diskussionsside.

Du skal være velkommen til at oprette artiklen igen med dine egne ord, evt. med den nævnte side som kilde. Med venlig hilsen Sabbe 19. aug 2008, 09:26 (CEST)

Da det er en offentlig instans, er det off. eje det der står på hjemmesiden, og da det ikke kan skrives bedre (af mig) jeg kan godt tilføje en følge tekst men at slette siden uden forud varsel føler jeg er arrogant og ikke særligt meget i linie med wiki's vision... og derefter blokkere mig i et døgn igen uden at tage kontakt, føler jeg er direkte flabet... du må meget gerne svare på denne besked da jeg ikke ligefrem føler at dette er givende i forhold til “den frie eecyklopædi“ --Julle 20. aug 2008, 21:05 (CEST)


Sletning af brugerdiskussion[rediger kildetekst]

Hej Gddea/Arkiv 1. Vil bare lige fortælle dig at man ikke sletter sin brugerdiskussion, men derimod arkiverer den, så man derved kan holde styr på hvad der er blevet skrevet tidligere. Se evt. Hjælp:Arkivering. --Sabbe 20. aug 2008, 19:59 (CEST)

Betegenelse => betegnelse.[rediger kildetekst]

Hej Gddea. Jeg kan se at du har haft travlt med at oprette en masse skabeloner med officersgrader. Desværre har der indsneget sig en dum stavefejl, som er blevet gentaget. Jeg har derfor flyttet en masse af dine skabeloner, så hvis du ikke kan finde dem, er det fordi de har fået et nyt navn. Hvis du har nogle skabeloner i sandkassen, så se lige om de har "betegenelse" i stedet for "betegnelse". Ellers god fornøjelse. --Med venlig hilsen Necessary Evil 19. okt 2009, 19:46 (CEST)

Det er jeg ked af, undskyld ulejligheden !!! :-D Venlig hilsen --Julle 20. okt 2009, 08:33 (CEST)


Tim Sloth Jørgensen[rediger kildetekst]

Dine ændringer i artiklen om Tim Sloth Jørgensen har jeg annulleret. Jeg har endnu ikke set navnet på afløseren, men du må rette mig hvis jeg har overset noget. MVH. --Pusleogpixi 4. okt 2009, 18:59 (CEST)

det har du, der er chefen for forsvarsstaben der tager over når forsvarschefen går of, om ikke andet så midlertidigt, der kommer nok en general fra flyvevåbnet om ca 14 dages tid, men indtil da er det ham der er den, mvh Daniel--Julle 4. okt 2009, 19:04 (CEST)
Hvis du kan give et eksternt link til en side, som oplyser om dette, vil det hjælpe meget. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. okt 2009, 19:08 (CEST)
OK, den er jeg klar over. Men hvis du kigger på artiklerne om de tidligere chefer, vil du se at "overgangsfiguren" ikke er nævnt i de artikler. Så jeg syntes heller ikke at han skal nævnes her, medmindre det bliver ham der endeligt bliver udpeget. MVH. --Pusleogpixi 4. okt 2009, 19:12 (CEST)
det er stærkt sandsynligt at det også denne gang er chefen for forsvarsstaben der overtager stillingen, det eneste der kan komme i vejen er hvis Flyvevåbnet protestere. men det er helt fint, vi afventer pressemeddelesen fra FKO :-D MVH --Julle 4. okt 2009, 19:37 (CEST)

må jeg spørge nu hvor jeg har dig, må jeg bruge disse billeder Billeder af Forsvarets ledelse på Wiki, når der står som der gør ? selvfølgelig med fotografens navn. mvh --Julle 4. okt 2009, 20:12 (CEST)

Fordi dine ændringer er blevet fjernet igen, er af den simple årsag at det tilførte er noget vrøvl i forhold til hvordan en artikel her på Wikipedia er bygget op.. og så er teksten forøvrigt kopieret fra en anden artikel. Hvis du igen vil fjerne ændringer, skal dette begrundes i beskrivelsesfeltet. - ellers kan det betragtes som hærværk. Ang. billedet skal jeg være dig svar skyldig. Jeg ved ikke om "det nævnte" er nok til at man må bruge det her på Wikipedia. MVH. --Pusleogpixi 4. okt 2009, 22:45 (CEST)

er glad for der endeligt kom en begrundelse, hvor finder jeg ud af om det er tilstrækeligt ? føler det er lidt dårlig stil bare at slette, uden at begrunde handlingen. ;-) --Julle 4. okt 2009, 22:53 (CEST)

Jeg ved ikke lige hvad du mener med "tilstrækkeligt"... men hvordan man opbygger og skriver i en artikel kan der findes lidt hjælp i stilmanualen. - men ellers syntes jeg du skal kigge lidt rundt på andre artikler, for at se hvordan de er skrevet og opbygget. --Pusleogpixi 4. okt 2009, 23:04 (CEST)
hvor finder jeg ud af om den tilladelse Forsvarskommandoen har givet til afbenyttelse af billederne er tilstrækeligt til at uploade dem på Wikipedia ? jeg laver lige en ekstern henvisning til Tim Sloth's opsigelse, da jeg føler den er "vigtig" i forhold til hans, nu tidligere, embede. håber det er OK. MVH --Julle 4. okt 2009, 23:11 (CEST)
Linket er ikke vigtigt. Det der er vigtigt er den tekst der bliver tilført selve artiklen, og de tilhørende kilder der kan bakke op om udsagn. Hvis du ser lige i starten af artiklen, er der skrevet hans opsigelse... ligesom der er påført en kilde. Den kilde siger nøjagtig det samme, som det link du har sat ind. Så jeg vil tillade mig at fjerne linket igen. :-) Angående billeder og licens, vil jeg anbefale dig at kontakte Bruger:MGA73. MVH. --Pusleogpixi 4. okt 2009, 23:22 (CEST)
arh for pokker "Pusle" :-D der henvisses til DR, der føler jeg FKO er mere troværdige, som soldat, som har tjent under T. Sloth-Jørgensen er pressemeddelelsen interessant.
tak for henvisningen til MGA73 MVH Daniel --Julle 4. okt 2009, 23:32 (CEST)
Så har jeg tilføjet lidt tekst fra FKO-linket som ikke var nævnt i DR's artikel... så nu er de der begge 2. :-) . Fortsat god arbejdslyst. --Pusleogpixi 5. okt 2009, 00:36 (CEST)

Fornavne på militærfolk[rediger kildetekst]

Hey... dette er ikke forsvaret, så her behøves man ikke at titulere militærfolk med deres grad foran navnet. :-) Derfor har jeg slettet dine ændringer i artiklerne om de tidligere forsvarschefer. --Pusleogpixi 23. okt 2009, 03:45 (CEST)

Hej Pusle (Ikke ment negativ, synes bare det er hyggeligt)

jeg er lidt ked af hvis / at det er blevet ændret, jeg er godt med på jeg befinder mig på den civile side af hegnet (p.t.) men føler det er mere korrekt at det sådan, jeg er godt nok opdraget konservativt af mine bedsteforældre, men har altid fået af vide at titel eller rang kommer før navn, hvis man skriver breve eller beder om en person i telefonen, altså direktør Møller, H. M. Dronning Margrethe. Jeg kan godt følge at men ikke skal skrive f.eks. ”klimaforsker Lomborg” men føler det er naturligt netop i artikler om forsvarets personel. Er det meget ”skændende” for artiklen eller kan jeg bede om genovervejelse ? Aller venligst Daniel --Julle 23. okt 2009, 16:49 (CEST)

det er helt fino med Pusle... der er ingen artikler her på Wiki der starter med stilling før navn... jeg kender selv til det, da min gamle far stadigvæk ikke er kommet ud fra sin værnepligt selvom det er en menneskealder siden. :-) Men "nej", ingen stillingsbetegnelse foran nogle navne.. heller ikke militærfolk eller en statsminister. God weekend fra --Pusleogpixi 23. okt 2009, 17:08 (CEST)
har jeg mulighed for en "second opinion” eller kan du henvise til hvor i regelsættet hvor dette står ?
Jeg har spurgt rundt om mig (jeg befinder mig på (civilt) job) og der er konsensus om at man normalt bruger f.eks.”general Hillingsø” eller ”oberst Greve” eller lignende.
Det er ikke for at være besværlig, men det ligger bare dybt i mig.
Aller venligst
Daniel
Her... Wikipedia:Stilmanual... Hilsen --Pusleogpixi 23. okt 2009, 19:10 (CEST)
tusind tak, den vil jeg lige læse gennem, tak for hjælpen, og som min far lærte mig da jeg var lille "tak fordi du vil gøre mig god" ;-) rigtig god weekend, "and keep up the good work !" --Julle 23. okt 2009, 19:20 (CEST)

En IP-bruger mangler hjælp.[rediger kildetekst]

Hej Gddea. En IP-bruger 80.197.69.240 har forsøgt at indføre gradstegn i artiklen om Hæren, men det så rodet ud [1]. Du er jo skrap til det, så var det noget for dig? --Med venlig hilsen Necessary Evil 17. nov 2009, 14:02 (CET)

absolut, meget gerne, og mange tak fordi du spørg :-D --Julle 26. nov 2009, 08:59 (CET)
Således "ordnet", kan du sætte mig i forbindelse med en "Skabelons ekspert" da jeg opdagede nogle mangler i de Skabeloner jeg har lavet ? aller venligst Daniel --Julle 26. nov 2009, 12:54 (CET)
Nydeligt arbejde! Af skabelonseksperter prøv måske Sir48.--Med venlig hilsen Necessary Evil 26. nov 2009, 16:50 (CET)

Afstemning om Søværnet[rediger kildetekst]

Hej Gddea, har du set at der er en afstemning om Søværnet på Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer#Søværnet udløber 21. marts. --Med venlig hilsen Necessary Evil 10. mar 2010, 19:14 (CET)

"Erstat dette billede"[rediger kildetekst]

Når du sætter et billede ind i {{Infoboks MF}}, sætter infoboksen ikke længere artiklen i Kategori:Politikerbillede savnes. Det vil være dejligt, hvis du fikser skabelonen, så den også virker med "Erstat dette billede". --Palnatoke 21. feb 2011, 15:04 (CET)

Jeg ville meget gerne, men jeg er ikke klar over hvordan jeg gør det, jeg var ikke klar over den var en "default" ved manglende politiker billed i Infoboks:MF jeg kan heller ikke se det på skabelon siden, det jeg kan gøre, ikke at det er hensigtsmæssigt. men jeg kunne sætte "PolitikerBilledesavnes" manuelt...
Men det ville da helt klart være smartest hvis det var en funktion i infoboksen med "Erstat dette billede" vil en "PolitikerBilledesavnes".
Hvis du kender nogen der kan forklare mig hvordan jeg gør, gør jeg det gladeligt :-D
med venlig hilsen Daniel --Julle 22. feb 2011, 11:15 (CET)
I bunden af koden til {{Infoboks kirke2}} er følgende linje som du kan se om du kan bruge, evt. tilpasset
{{Artikel eller andet|{{#if: {{{billede|}}} || [[Kategori:Kirkebillede savnes]]}}|}}
-- Mvh PHansen 22. feb 2011, 11:33 (CET)
Super, mange tak for hjælpen !!! MVH --Julle 22. feb 2011, 11:35 (CET)
nu har jeg kigget på den, den oprindelige hedder :
|}</includeonly><includeonly>{{ #if: {{{billede|}}} || [[Kategori:Politikerbillede savnes]]}}</includeonly><noinclude>
men jeg har brug for at den siger, hvis jeg har et billed der hedder "A" eller "B" skal den stadig henvise til "PolitikerBilledesavnes",
det troede jeg, naivt jeg kunne ved at sige :
|}</includeonly><includeonly>{{ #if: {{{billede|Erstat dette billede mand.svg}}} || [[Kategori:Politikerbillede savnes]]}}</includeonly><noinclude>
|}</includeonly><includeonly>{{ #if: {{{billede|Image is needed female.svg}}} || [[Kategori:Politikerbillede savnes]]}}</includeonly><noinclude>
men det kan jeg ikke få den til. MVH -- Julle 22. feb 2011, 12:40 (CET)
Jeg så kort efter at det måtte være mere kompliceret. Prøv at læse om brugen af #if og #ifeq osv. på denne side om "ParserFunctions". Jeg kan ikke lige se en løsning. -- Mvh PHansen 22. feb 2011, 12:55 (CET)
Du har måske ordnet det manuelt, men her er nogle øvelser der måske kan bruges eller afprøves en anden gang: Bruger:PHansen/Politikerbillede savnes -- Mvh PHansen 22. feb 2011, 21:08 (CET)

Kategori:Kongehusets køretøjer[rediger kildetekst]

Hej Gddea, Jeg har forsøgt at lure mig frem til, hvad det præcist er du vil med Kategori:Kongehusets køretøjer. Den virker umiddelbart som sådan en lidt underlig hybrid mellem en "normal" kategori, en side, en liste og et galleri. Kan du hjælpe min forståelse lidt på vej? MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 13. nov 2011, 17:06 (CET)

Hej Henrik,
der var ikke nogen dybere tanke i oprettelsen andet end der hverken var en artikel, et galleri eller en kategori... så derfor denne kombi...
-- mvh Julle 16. nov 2011, 22:08 (CET)

Translation notification: FDC portal/Proposals/CentralNotice2012[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page FDC portal/Proposals/CentralNotice2012 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-10-15.

This banner will invite logged-in editors on all projects to participate in the current public review phase about funding requests by 12 organizations, regarding more than 10 million US dollars of donation money. (Questions about the translation notification system can be asked at [2], and you can manage your subscription at [3].)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 14. okt 2012, 10:09 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Launch email[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Launch email is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-10-19.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15. okt 2012, 16:07 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/AdrianneW Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/AdrianneW Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-10-31.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 23. okt 2012, 19:13 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-10-26.

Update: New facts banners ___URGENT___

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 24. okt 2012, 10:01 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Poongothai Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Poongothai Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-10-31.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 25. okt 2012, 16:52 (CEST)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Ravan Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Ravan Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-11-03.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 29. okt 2012, 16:27 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-11-07.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 1. nov 2012, 00:11 (CET)


Translation notification: Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-11-07.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 1. nov 2012, 00:40 (CET)


Translation notification: Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-11-07.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 1. nov 2012, 05:49 (CET)

Translation notification: Wikimedia Highlights, September 2012[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, September 2012 is available for translation. You can translate it here:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated on the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from September. You are receiving this message because you signed up to the translation notification system. Questions about this system can be asked at [4], and you can manage your subscription at [5].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 1. nov 2012, 12:35 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Srikeit&Noopur Appeal is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-11-14.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 9. nov 2012, 12:54 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Landing Page and Banner messages is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-11-21.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 14. nov 2012, 17:58 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Thank you letter[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high. The deadline for translating this page is 2012-11-21.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 15. nov 2012, 15:42 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Impact Of Wikipedia Video (subtitles)[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Impact Of Wikipedia Video (subtitles) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-12-12.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 27. nov 2012, 19:11 (CET)

Translation notification: Wikimedia Highlights, October 2012[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, October 2012 is available for translation. You can translate it here:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated on the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from October. You are receiving this message because you signed up to the translation notification system. Questions about this system can be asked at [6], and you can manage your subscription at [7].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 1. dec 2012, 08:45 (CET)

Translation notification: Fundraising 2012/Translation/Impact Of Wikipedia Video (subtitles)[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Fundraising 2012/Translation/Impact Of Wikipedia Video (subtitles) is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is medium. The deadline for translating this page is 2012-12-12.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 4. dec 2012, 01:47 (CET)


Translation notification: Wikimedia Highlights, October 2012[rediger kildetekst]

Hello Gddea,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, October 2012 is available for translation. You can translate it here:



Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated on the most important Wikimedia Foundation activities, MediaWiki development work and other international Wikimedia news from October. You are receiving this message because you signed up to the translation notification system. Questions about this system can be asked at [8], and you can manage your subscription at [9].

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 4. dec 2012, 02:14 (CET)