Brugerdiskussion:Gizmo2300

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

- ang. billedet [[Billede:Sonicxplakat.png]] som du har lagt op, kan/må vi desværre ikke bruge det på dansk Wikipedia, da vi har vedtaget ikke at bruge copyrightede billeder under fair use-licensen, da et sådant begreb ikke findes i dansk lovgivning. -- vh. Nico 29. jul 2006 kl. 14:47 (CEST)

Jeg må bede dig argumentere for, at dette billede er GFDL-licenseret, hvilket jeg finder højst usandsynligt. --Pred (diskussion) 29. jul 2006 kl. 16:51 (CEST)

Ja... du må undskylde... men jeg ved ikke hvad jeg skal submitte billeder udgivet af firmaer som.. jeg prøvede at læse hjælp til liscens siden men den hjalp ikke videre.. kan du ikke fortælle mig hvad den skal sættes op som så prøver jeg igen
Lad mig prøve at beskrive det således; Wikipedia er en fri encyklopædi - fri i den forstand, at alle skal kunne bruge det materiale frit til alle formål, så længe de opfylder kravene i GFDL-licensen. Desværre er langt de færreste firmaer villige til at frigøre deres materiale (som f.eks. billedet af Mario,) så de på denne måde kan bruges frit - også kommercielt. På den engelske Wikipedia benytter man en række billeder (bl.a. af Mario) under det såkaldte fair use-princip, men det er en gråzone i dansk lovgivning, og vi vedtog efter en afstemning, at vi ikke ville tillade brugen af disse billede - derfor kræver det, at Nintendo specifikt har givet udtryk for at billederne er GFDL, hvilket desværre ikke er tilfældet - jeg har slettet billedet nu, men hvis du gerne vil se dem i brug på den danske Wikipedia, kan du jo prøve at tage kontakt med Nintendo og spørge, om de vil frigive billederne under GFDL. --Pred (diskussion) 29. jul 2006 kl. 18:09 (CEST)
Jeg syntes nok der var et eller andet som ikke helt stemte, tak skal du have for hjælpen, jeg vil se til at jeg ikke begår den fejl igen :)