Brugerdiskussion:Sander Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Sander Jensen, kommunikationsrådgiver!

Der er noget, der tyder på, at du kunne være spindoktor for Peter Thyssen, for du er gået i gang med kraftigt at revidere oplysningerne om ham. Det ser meget mistænkeligt ud!

Hvad er din baggrund for at ville forbedre Peter Thyssens image på Wikipedia?

--Hans Christophersen 19. mar 2008, 10:20 (CET)

Partisk og usagligt[rediger kildetekst]

Hej Hans

Som du kan se, har jeg opdateret min profil yderligere, så ingen skal være i tvivl om, hvem jeg repræsentere, når jeg redigerer i indlægget om Peter Thyssen. Jeg er blandt andet formand for Radikale Venstre i Århus.

Hele afsnittet med overskriften "Kritik" er partisk, usagligt og efter min mening kun oprettet med det ene formål at miskreditere Peter Thyssen person og embede.

Jeg kunne så spørge, hvad din motivation er til at miskreditere Peter Thyssen? Uanset hvad vil forbeholde mig retten til at stille mig tvivlende overfor den såkaldte "kritik" som er skrevet her.

Ud fra en leksikal betragtning er der ingen tvivl. Afsnittet "kritik" med links til udelukkende negative kritikere, der samtidig er revet af en saglig sammenhæng, er dybt kritisable.

Wikipedia skriver omkring deres mål med Wikipedia: ”Vores mål med Wikipedia er at skabe en fri encyklopædi. Den største encyklopædi i historien både i bredden og i dybden. Vi ønsker også at Wikipedia bliver en ressource man kan stole på.”

En encyklopædi, eller leksikon, er et medie, der dækker et emne bredt eller specifikt. Essensen er, at emnet er dækket sandfærdigt og fair, så man som Wikipedia skriver, kan stole på det.

Det kan man pt. ikke i afsnittet ”kritik” om Peter Thyssen. Derfor skal det slettes. Uanset om man kan lide Peter Thyssen eller ej. (Skrev Sander Jensen (diskussion • bidrag) 23. mar 2008, 20:58. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kender ikke Peter Thyssen og er ikke bidragyder til artiklen om ham; så når du ovenfor skriver om min motivation til at miskreditere Peter Thyssen, så er du langt ude på beskyldningernes overdrev. Jeg er netop ikke gået ind i en redigering, men har ene og alene lavet en forespørgsel for at få klarlagt, om de involverede personer nu er neutrale nok i forhold til emnet. Jeg kan se på diskussionsbladet under artiklen, at andre har fulgt sagen op, så jeg vil ikke forfølge den ud over her at konstatere, at du nok ikke er neutral nok, og at jeg intet ved om manden; men jeg ønsker selvfølgelig saglighed og redelighed, og så må det også være på sin plads, at jeg får lov at stille spørgsmål! M.v.h. --Hans Christophersen 24. mar 2008, 06:27 (CET)
Hej Hans. Hvis det har interesse har jeg skrevet videre her. Brugerdiskussion:Nico Jeg kan godt forstå, at du synes, at min redigering var mistænkelig, men det var gjort i hast lige før min påskeferie. Mit indlæg til dig var mere et generelt indlæg og burde ikke være møntet på dig personligt. Det beklager jeg. Men jeg håber, at du kan se min pointe alligevel. --Sander Jensen 25. mar 2008, 00:35 (CET)