Brugerdiskussion:Surelars

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Lars - velkommen på Wikipedia!

Jeg håber ikke du bliver sur over at jeg har slået de tre artikler om Aalborg Universitet sammen til én; vi plejer ikke at splitte et emne så meget op, når der reelt er tale om det samme.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. jul 2004 kl. 14:52 (CEST)

Nej da, intet problem. Jeg var ikke lige opmærksom på,
at man kan lave en "redirect". Tak for hjælpen.

Også velkommen til dig sure Lars :-) Det er bare dejligt når nye kræfter kommer til Wikipedia - vi kan altid bruge flere hænder i det her kæmpe projekt.

Mvh Malene Thyssen 8. jul 2004 kl. 18:48 (CEST)

Redirect til ikke-eksisterende artikler[rediger kildetekst]

Redirects er gode og jeg mener de bør bruges flittigt.

Men redirects til ikke-eksisterende artikler forvirre mere end de gavner. Da brugeren kan se et blåt link og tror at artiklen er skrevet og måske værd at læse, men når han trykker på linket omdirigeres han til en artikel der ikke er skrevet endnu. Så jeg tror vi skal afholde os fra at lave redirects indtil artiklen er påbegyndt.

--Christian List 9. jul 2004 kl. 15:25 (CEST)

Jeg forstår din bekymring - jeg havde den samme overvejelse. Årsagen til at jeg i et par tilfælde har indsat denne type redirect er, at jeg ser en fordel i, at f.eks. forskellige stavning af det samme personnavn (Donald Knuth, Donald E. Knuth) med de samme henviser til samme side, sådan at alle disse links virker når siden engang skrives.

Man kan jo forefægte det synspunkt, at Wikipedia software burde gennemskue, at en redirect peger på noget der ikke findes, og derfor ikke farve links blå :-)

Men jeg undlader naturligvis disse links hvis andre ikke bryder sig om dem.

--Surelars 9. jul 2004 kl. 15:58 (CEST)


Hej. Det giver jeg dig ret i det med pundet. mvh Glenn 11. jul 2004 kl. 22:29 (CEST)


Hej Lars - du skriver bl.a. i artiklen om Harald Nielsen: "Harald Nielsen var en exceptionel forward ..." - husk at Wikipedias artikler skal skrives fra en neutral synsvinkel.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. jul 2004 kl. 14:05 (CEST)

Hej. Vil du kigge lidt på Edsger Dijkstra ? Ud over interwiki-robotterne er jeg stort set den eneste, der har skrevet på artiklen, så der må være noget, der skal rettes og tilføjes. Rune Magnussen 4. mar 2006 kl. 00:31 (CET)

Det skal jeg nok. Jeg har lige kigget kort, og jeg savner nok ord som "multiprogrammering" og "struktureret programmering". Emnerne er der, men der mangler lidt. Er det OK hvis jeg tilføjer lidt? --Surelars 4. mar 2006 kl. 07:53 (CET)
Fint! Der er også en masse i den engelse udgave, men jeg var meget usikker på, hvordan det skulle oversættes præcist. Rune Magnussen 4. mar 2006 kl. 12:12 (CET)

Supertanker[rediger kildetekst]

Hejsa!

Jeg har netop ryddet op i supertankerne - nu er historikken i de relevante artikler og ikke gemt væk under en redirect til en flertydig. Hvis du får lyst til at flytte sådan rundt igen, så lad hellere være. --Palnatoke 27. mar 2006 kl. 21:51 (CEST)

Tak for hjælpen. Ja, jeg tænkte ikke over det med historikken. Næsten gang nøjes jeg med en anmodning om flytning :-)