Brugerdiskussion:UsernameHere/gammel-sandbox

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvis du insisterer på at der skal være en wikiside for Labitat, så følg dog de råd du har fået indtil videre via IRC: Se på Openspace Aarhus og lav en artikel lignende den, naturligvis med relevandt indhold for Labitat. Du har desuden fået et link med nyere eksterne referencer som er ganske god at tage elementer fra, istedet for en artikel fra 2010 (det er oldnordisk i Laibtat-sammenhæng).

Den slettede wikitekst er blevet genskabt på Bruger:Asbjorn/Slettet_Labitat. --Asbjornit (diskussion) 22. apr 2014, 20:52 (CEST)

Dette oplæg er nærmest en copy/paste af det oprindelige forslag der jo blev slettet..

Hvis der ikke er andre der udvider på denne artikel skal jeg nok se på det i nat når jeg er på job. Renelm (diskussion) 22. apr 2014, 19:45 (CEST)

Denne artikel er dog også bare en start. Den er slet ikke færdig. Du gerne ændre den, hvis du vil. (hvis du ik' kan på denne side, så kan du bare forke den). Dette link jeg fik er det jeg har brugt i kilden. Forskellen på denne og den som blev slettet er at filosofien er i citationstegn (hvilke betyder, det er ifølge Labitat selv). For mere kontakt mig på IRC. Username, Here! ! ? 22. apr 2014, 20:21 (CEST)
Denne artikel er god. Du må gerne publicere den (ved at kopiere den til Labitat). Tak, for hjælpen. Username, Here! ! ? 23. apr 2014, 07:25 (CEST)
Asbjorn og jeg har rettet lidt på den i fællesskab før for tidlig gen-release.. Den er offentligt gjort nu. -renelm