Diskussion:Årets Fodboldspiller i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Al respekt for arbejdet med at smide resultaterne ind i nogle tabeller, men resultatet er imo blevet meget uoverskueligt. I stedet for at der er en tabel for hver kombination af foreninger og blade, der uddeler en pris, bør der kun være een tabel, der tager udgangspunkt i de enkelte årstal. Så man hurtigt kan se hvem der i 1993 blev årets fodboldspiller evt. flere priser uddelt. Dette bør ændres. --KristianMadsen 7. jan 2007 kl. 15:56 (CET)

Jamen, det er jeg faktisk enig i, selvom jeg har opdateret den eksisterende tabel. Jeg kan bare ikke lave sådanne tabeller. Det er også et problem, at kriterierne for tildeling af Spillerforeningens pris er placeret, så man kan tro, at disse kriterier også gælder for de øvrige priser. Det gør de ikke. Venligst --Snubby 7. jan 2007 kl. 16:24 (CET)

Årets kvindelige fodboldspiller[rediger kildetekst]

@EileenSanda: Fantastisk at du har fået kvinderne med også, men er du klar over at de faktisk har deres egen artikel? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. dec 2016, 14:50 (CET)

Hej, ja det så jeg faktisk, men den var ikke opdateret i mange år, og jeg tænkte, at de godt kunne komme med her også, de hædres jo ved samme gallafest som mændene, ikke? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 21. dec 2016, 15:09 (CET)
Det gør de muligvis nok - men det er stadig to forskellige priser. Så hvis vi har to artikler der er fyldestgørende nok, så kan vi lige så godt opdatere den rigtige artikel, fremfor at placere informationen et forkert sted? Jeg flytter i hvert fald information til den rigtige artikel :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. dec 2016, 17:20 (CET)