Diskussion:Økoregioner i Global 200

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad er forskellen mellem listen på denne side, og så den vi har under økoregioner? --Christian List 9. aug 2004 kl. 21:28 (CEST)


Hej Christian,
Det er mig, der har lavet dem begge. Det var et stort arbejde begge gange, så det er faktisk ret træls, at jeg ikke selv har opdaget overlapningen. Der er dog kun tale om overlapning, ikke identitet. Artiklen om økoregioner er geografisk tonet og klassificerer regionerne med henvisning til de lande, der har part i dem. Økoregioner i Global 200 er et supplement til Global 200 og lægger op til en nærmere beskrivelse af hver region, hvad der kunne være meget nyttigt...med tiden.
Jeg kan dog sagtens se ulempen i at have to artikler, som jo - det må indrømmes - handler om det samme, og jeg vil foreslå, at vi beibeholder begge, indtil jeg får samlet dem. Hvad siger du til det?
Mvh.
--Sten Porse 9. aug 2004 kl. 21:47 (CEST)

PS:
Jeg har kigget det grundigt igennem nu, og jeg foreslår, at der kommer en omdirigering fra økoregioner (hvad skal vi egentlig med de lange remser af stater?) til økoregioner i Global 200.
Sten
Det var dog en voldsom liste med links - er der nogen der har lyst og evne til at oprette artikler til alle dem? Ellers kunne mindre vel gøre det --Philo 14. jun 2006 kl. 23:44 (CEST)