Diskussion:Øresundstog

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Vedr Øresundstog

Jeg kan ikke se hvordan betragtningerne om togdriften hører hjemme på siden.

Med når det nu står det, er min personlige mening om forsinkelser er at trænglen omkring hovedbanegården er den mindste årsag til forsinkelserne, og er vel en af ulemperne omkring ombygningen af hovedbanegården, som blandt andet er en tilpasning af perronhøjden til de handicapvenlige lav-gulvsvogne.

Med hensyn til de manglende togsæt, er en af grundene til de manglende togsæt, at planlæggerne hos DSB tilsyneladende ønsker at friholde svenskerne for forsinkelser så vidt det er muligt, og at de derfor sætter reservestammer ind på Københavns hovedbanegård ved forsinkelser i retning mod Malmø. Boden for forsinkelser er tilsyneladende større fra skånetrafikkens side. Der er forøvrigt bestilt flere togsæt.

Med hensyn til svenske billetautomater er jeg rimeligt sikker på at der står en i indgang ved Tivoli og ved Tietgensbroen.

Du har ret. Dette er en artikel om de togsæt vi populært kalder "Øresundstog". Dermed er de anførte oplysninger om togdriften irrelevant. --|EPO| 24. aug 2006 kl. 12:22 (CEST)

Øresundstog og Øresundstogtrafikken[rediger kildetekst]

Artiklen beskriver Øresundstogtrafikken og ikke som sådan Øresundstoget, som er den type tog, der kører i Øresundstrafikken. Artiklen bør sammenskrives med artiklen Contessa, og der bør oprettes en særskilt artikel om Øresundstogtrafikken. --Bruger:Morten Haagensen 18. juni 2012, 19:52 (CEST)