Diskussion:Ørnen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ørnen er vel også en dansk tv-serie. --Maitch 10. jan 2006 kl. 01:33 (CET)

Jep. Jeg overvejede at lade tv-serien have hovedbetydningen, men på bare lidt længere sigt er det tvivlsomt om det er sådan (tv-serier er pr. definition flygtige), så derfor lod jeg flertydigheden få lemmaet. --Palnatoke 10. jan 2006 kl. 01:44 (CET)
Jeg har nu oprettet en indledende artikel om Ørnen (tv-serie). Selv om tv-serier og popkultur er flygtigt, er der pt. syv Ørnen-henvisninger, der omhandler tv-serien, én Ørnen-henvisning der omhandler et stjernetegn og én fejlagtig ørnen-henvisning. Jeg synes, det er oplagt at give tv-serien hovedpladsen, men kan godt se at det ikke behøver at forblive sådan. I mellemtiden fikser jeg dog lige de forskellige links, der blot kun peger til Ørnen-omdirigeringssiden. Peter Brodersen (penguin) 23. jan 2006 kl. 01:32 (CET)

Burde her ikke også være en henvisning til artiklen ørn? Det er før set, at nye brugere opretter artikler i bestemt form, så man må antage, at nogen søger på "Ørnen" i et forgæves forsøg på at finde information om dyret. --Pred 23. jan 2006 kl. 03:02 (CET)