Diskussion:Ørum (Viborg Kommune)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er navngivningen af artiklen her ikke lidt kluntet? Jeg har i flere år kendt byen som Ørum Sønderlyng, som så vidt jeg kan se også er den måde, man normalt angiver det i adresser. Den form følger også formen Ørum Djurs (postnummer 8586), som jeg voksede op i, ved at bruge herredsnavnet. Under alle omstændigheder skal tilnævnet for at adskille de forskellige byer fra hinanden vel angives i parentes?--Heelgrasper 20. maj 2005 kl. 11:11 (CEST)

Tag fat i artiklen Ørum med det samme - det er vel den, der er årsagen... --Palnatoke 20. maj 2005 kl. 11:23 (CEST)
Det er hermed gjort. Jeg lavede i samme omgang en redirect hertil fra Ørum Sønderlyng, da folk nok kunne finde på at lede efter den form, selvom alle tre landsbyer kun hedder Ørum. Derimod undlod jeg i første omgang at gøre noget lignende for Ørum (Dronninglund), da jeg ikke ved, om formen Ørum Dronninglund i det hele taget er i brug.
Ved et kort kig på Kort- og Matrikelstyrelsens hjemmeside kunne jeg forøvrigt se, at der er en landsby mere ved navn Ørum. Jeg føjer den lige til listen i Ørum-artiklen som Ørum (Lemvig), men hvor korrekt det er, aner jeg ikke. --Heelgrasper 20. maj 2005 kl. 13:45 (CEST)